woda, surimi (28%), (RYBY 91% , JAJA), skrobie (GLUTEN), cukier, olej rzepakowy, białko SOJOWE, sól, aromat (zawiera SKORUPIAKI), wzmacniacze smaku: 5’-rybonukleotydy disodowe, inozynian disodowy, barwniki: karmin, ekstrakt z papryki.
Ryby białe* 65%, mąka pszenna, olej rzepakowy, woda, skrobia pszenna, sól, drożdże, przyprawy. *a-dorsz atlantycki, b-dorsz czarny, c-dorsz pacyficzny, d-mintaj, e-miruna, f-morszczuk
Mieszanka morska skorupiaków i mięczaków morskich 99% [w tym: Ośmiornica pospolita cięta 100-200 (Octopus vulgaris), Kalmar indyjski krążki 60+ (Uroteuthis duvauceli), Kalmar indyjski macki 60+ (Uroteuthis duvauceli), Omułki chilijskie 200-300 (Mytilus chilensis), Krewetki białe 100-200 (Litopenaeus vannamei) sól]
Mintaj filet b/s 100%.
Krewetka Kidi 85%, woda, stabilizator: E 330, sól
Krewetka biała 84%, woda, stabilizator: E 450 E 451, E 452, sól
Dorsz porcje fileta bez skóry 100%. a) dorsz atlantycki, gadus morhua. b) dorsz czarny, pollachius virens. c) dorsz pacyficzny, gadus macrocephalus.
Panga sum filet bez skóry 62%, woda, stabilizator: e 450, e 451, regulator kwasowości: e 330, e 331, sól.
Morszczuk argentyński filet b/s 100%.
Polędwica z mintaja 100%.
Mintaj filet b/s 100%
Mintaj filet 55%, woda, stabilizator: E 451.E 452
Miruna nowozelandzka filet b/s 100%.
Miruna nowozelandzka filet b/s 100%.
Składniki: Krewetka Biała 99%, sól
Omułek chilijski 99%, sól.
Miruna patagońska filet z/s 100%.
Morszczuk argentyński filet b/s 100%.
Dorsz atlantycki filet z/s 100%
Krewetka Biała 84%, woda, stabilizator: E 450, E 451, E 452, przeciwutleniacz E223, sól.
Krewetki czerwone argentyńskie 99%, przeciwutleniacz: E 223
Mięczaki i skorupiaki 99% [ w tym: macki z kalmara indyjskiego 60+ 25%, ośmiornica pospolita cięta 100-200 25%, krążki z kalmara indyjskiego 60+ 20%, omułki chilijskie 200-300 20%, krewetka kidi blanszowana obrana 200-300 10%], sól
Dorsz atlantycki polędwica b/s 100%
Krewetka Biała 84%, woda, stabilizator: E 450, E 451, E 452, sól.
Krewetki białe 99%, sól.