warzywa 51,3% (marchew, soczewica zielona, ciecierzyca, fasola czerwona, oliwki zielone - w zmiennych proporcjach), tuńczyk (Euthynnus Katsuwonus pelamis)* 26,3%, woda, oliwa z oliwek 9,8%, sól, przyprawy
warzywa 33,5% (cebula, papryka czerwona, zielona fasola szparagowa, kukurydza - w zmiennych proporcjach), tuńczyk (Euthynnus Katsuwonus pelamis)* 26,3%, woda, komosa ryżowa czerwona 9,5%, soczewica zielona 8,3%, olej rzepakowy, suszone pomidory 3,9%, sól, chilli
warzywa 61% (kukurydza, fasola czerwona, papryka czerwona, marchew- w zmiennych proporcjach), tuńczyk (Euthynnus Katsuwonus pelamis)* 26,3%, olej rzepakowy, sól, aromat papryki
43% ziemniaki gotowane, 18% marchew gotowana, woda, 11% groszek konserwowy, olej rzepakowy, cukier, 1,5% ogórek konserwowy, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, pieprz czarny, regulator kwasowości (kwas mlekowy ), substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu )
35% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)*, olej rzepakowy, woda, 8,6 % śmietana, 7 % cebula marynowana , 6,8% ogóreki konserwowe, 3,4% jabłko gotowane, cukier, jogurt (mleko, skrobia ), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas octowy ), substancje konserwujące (benzoesan sodu , sorbinian potas )
75% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu)
50% filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (clupea harengus)*, woda, sól, regulatory kwasowości (octany sodu, cytrynian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca ( benzoesan sodu )
50% filety ze śledzia atlantyckiego ( Clupea harengus )*, 12,5% cebula marynowana, woda, 8% olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy
50 % filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, 6,5 % cebula marynowana, cukier, 4,2 % olej rzepakowy, 3 % kurki konserwowe, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, aromat, syrop cukru palonego, regulator kwasowości (kwas octowy).
opiekane filety z makreli (Scomber Scombrus)*[42% filety z makreli, mąka pszenna, olej rzepakowy, przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy, kwas askorbinowy, cytrynian sodu)], woda, 7% cebula marynowana (zawiera dwutlenek siarki), ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakty przypraw, aromaty naturalne
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu).
Składniki: 50% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)*, woda, 13% cebula marynowana, 8% olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy
Składniki: 80% filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry ( Clupea harengus)* woda, sól, regulatory kwasowości ( octany sodu, cytrynian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku ( glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz ( askorbinian sodu), substancja konserwująca ( benzoesan sodu). beznoesan sodu.