Mięso wieprzowe, sól, przyprawy, zioła aromatyczne, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100 g gotowego produktu wyprodukowano z 145 g mięsa. wędzona dymem z drewna bukowego.
Mięso wieprzowe, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: e 301, konserwant: e 250.
Mięso wieprzowe, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: e 301, konserwant: e 250
Szynka serrano (33,3%): udziec wieprzowy, sól, substancje konserwujące (e252, e250), przeciwutleniacz (e301); kiełbasa chorizo extra (33,3%): mięso wieprzowe, sól, papryka, laktoza, mleko w proszku, białka mleka, glukoza, czosnek, przeciwutleniacz (e316), substancje konserwujące (e252, e250), gałka muszkatołowa, oregano; polędwica lomo (33,3%): polędwica wieprzowa, sól, oliwa z oliwek, papryka, czosnek, przeciwutleniacz (e301), substancja konserwująca (e252, e250). serrano przygotowano ze 154 g mięsa wieprzowego na 100 g produktu gotowego. chorizo przygotowano ze 130 g mięsa wieprzowego na 100 g produktu gotowego. lomo przygotowano ze 150 g mięsa wieprzowego na 100 g produktu gotowego.
mięso wieprzowe, flaki wieprzowe, sól, naturalne aromaty, cukier, wyciąg z przypraw korzennych i przypraw ziołowych, przyprawi korzenne, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Może zawierać ORZECHY PISTACJOWE.
udziec wieprzowy (94%), sól, aromaty, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Pochodzenie mięsa: UE.
mięso wieprzowe, sól, glukoza, przyprawy korzenne, przeciwutleniacz: E301, substancje konserwujące: E252, E250.
szynka dojrzewająca(30g): mięso wieprzowe, sól, substancja konserwująca: e252. coppa (karczek)(40g): karczek wieprzowy, sól, glukoza, naturalne aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250. kiełbasa salami milano (40g): mięso wieprzowe, sól, glukoza, aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250.
Mięso wieprzowe, sól, glukoza, aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250. pochodzenie mięsa: włochy. przygotowano ze 139 g mięsa wieprzowego na 100 g produktu gotowego.