Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, barwnik: beta-karoten.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki:Mleko pasteryzowane mirofiltrowane
Składniki:Mleko pasteryzowane mikrofiltrowane
Składniki: mleko pasteryzowane , żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowany szczep Bifidobacterium BB12
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, koncentrat kwasu mlekowego, naturalny aromat