Mleko , orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
śmietanka pasteryzowana, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
MLEKO, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Składnik zalewy: woda, sól.
częściowo odtłuczone mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka. zalewy: woda, sól.
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna.
Mleko, skrobia ziemniaczana,sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobiologiczna
Ser mozzarella (mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), skrobia ziemniaczana (na powierzchni wiórek)
Serwatka, śmietanka serwatkowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
MLEKO pasteryzowane, serwatka odtworzona ( z MLEKA), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, aromat, koncentrat z soku buraka ćwikłowego, koncentrat z krokosza bawarskiego i cytryny, banan - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), truskawka -sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), barwnik:karminy, żywe kultury bakterii jogurtowychorazLactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis.
Mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku brzoskwiniowego 0,1%, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, ekstrakt zielonej herbaty, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone, granat - sok 0,05 % (sok z soku zagęszczonego), acerola – sok 0,05 % (sok z soku zagęszczonego), koncentrat z marchwi, aronii i winogron; aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz lactobacillus acidophilus i bifidobacterium lactis.
mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona, woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo - fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, odtłuszczone mleko w proszku, jabłko - sok 0,05 % (sok z soku zagęszczonego), gruszka - sok 0,05 % (sok z soku zagęszczonego), koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis.
mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, jagoda - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), wiśnia - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego),barwnik: karminy, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bofidobacterium lactis
mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona, woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, kokos (krem) 0,1%, aromat, migdał (proszek) 0,01%, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis.Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sok z limonki z zagęszczonego soku z limonki 0,1%, koncentrat z krokosza barwierskiego i spiruliny, naturalny aromat, sproszkowana zielona herbata matcha 0,01%, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sok z mango z zagęszczonego soku z mango 0,1%, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, ekstrakt białej herbaty, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone, imbir - proszek 0,06 %, mango – przecier 0,05 % (przecier z zagęszczonego przecieru), aromat, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz lactobacillus acidophilus i bifidobacterium lactis.
MLEKO pasteryzowane, serwatka odtworzona ( z MLEKA), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone MLEKO w proszku, aromat, koncentrat z marchwi, truskawka - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), melon -sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), barwnik:karminy, żywe kultury bakterii jogurtowychorazLactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis.
Mleko, sól, papryka chili 0,8 %, papryka czerwona, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Produkt może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Produkt może zawierać orzechy.
Mleko, orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
Mleko, sól, zioła prowansalskie (0,7%), stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
mleko, śmietanka, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, mleko w proszku, aromat, laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury mleczarskie
twaróg, cukier, aromat, laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny
śmietanka, cukier, emulgator E472b, stabilizator karagen, aromat, gaz nośny podtlenek azotu
twaróg, rzodkiewki 3,8 %, rzodkiewki kandyzowane (rzodkiewki 0,5 %, cukier, barwnik: karmin), sól, aromat, pieprz zielony, chili w proszku
Składniki:twaróg, zioła 2,3 % (koperek 1,3 %, natka pietruszki 1 %), sól, cukier, naturalny aromat koperkowo-pietruszkowy z innymi naturalnymi aromatami, zielony pieprz
twaróg, szczypiorek 3%, sól, cukier, aromat (zawiera mleko i gorczycę)
mleko, śmietanka, mleko w proszku, kultury mleczarskie
mleko, śmietanka, mleko w proszku, kultury mleczarskie