Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki: Mieszanina serów dojrzewających ( mleko pasteryzowane, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik-karoteny. Substancja konserwująca- sorbinian potasu, mieszanka warzyw ( suszone: marchew, cebula, pasternak, natka pietruszki), pieprz ziołowy
Składniki: Śmietanka, stabilizator - karagen.
Składniki: Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki:ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Składniki: mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych, enzym laktaza
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki: Sery dojrzewające( mleko pasteryzowane, sol, stabilizator- chlorek wapnia, substancja konserwująca - lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik - karoten)
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Śmietanka,stabilizator-karagen.
Składniki: Maślanka, mleko, wsad mango z marakują ( cukier, mango 2,0%, marakuja - przecier 0,45%, aromat naturalny, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca - pektyny), żywe kultury bakterii.
Składniki: Maślanka, mleko, wsad truskawkowy( cukier, truskawki 2,2%, substancja zagęszczająca: pektyny; barwniki: ekstrakt z papryki), żywe kultury bakterii.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna
syrop Łowicz o smaku malinowymto idealny sposób na orzeźwienie latem lub rozgrzanie zimąbez syropu glukozowo-fruktozowegobez konserwantówz dodatkiem witamin C i Dz korkiem niekapkiemskładniki: cukier, woda, sok malinowy z zagęszczonego soku malinowego 1 %, koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; witamina C, witamina D, aromatpojemność: 400 ml
syrop Łowicz o smaku maliny z żurawiną to idealny sposób na orzeźwienie latem lub rozgrzanie zimą bez syropu glukozowo-fruktozowego bez konserwantów z dodatkiem witamin C i D z korkiem niekapkiem składniki: cukier, woda, sok malinowy z zagęszczonego soku malinowego 1 %, sok żurawinowy z zagęszczonego soku żurawinowego 0,1%, koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; witamina C, witamina D, aromaty pojemność: 400 ml
syrop Łowicz o smaku maliny z cytrynąto idealny sposób na orzeźwienie latem lub rozgrzanie zimąbez syropu glukozowo-fruktozowegobez konserwantówz dodatkiem witamin C i Dz korkiem niekapkiemskładniki: cukier, woda, sok malinowy z zagęszczonego soku malinowego 1 %, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego 0,5 %, koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; witamina C, witamina D, aromatypojemność: 400 ml
syrop Łowicz o smaku truskawkowymto idealny sposób na orzeźwienie latem lub rozgrzanie zimąbez syropu glukozowo-fruktozowegobez konserwantówz dodatkiem witamin C i Dz korkiem niekapkiemskładniki: cukier, woda, sok truskawkowy z zagęszczonego soku truskawkowego 4,5 %, koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, witamina C, witamina D, aromatpojemność: 400 ml