Składniki: woda, pomidory (22%), koncentrat pomidorowy (11%), cebula (8%), cukier, papryka czerwona (6,5%), papryka zielona (6,5%), przecier jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, przyprawy w tym chilli (0,01%) i ekstrakty przypraw, zioła, ekstrakty warzyw, olej rzepakowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromaty Może zawierać seler.
Składniki: woda, cukier, cebula (9%), brzoskwinia (7,5%), seler, koncentrat pomidorowy (7%), ananas (5,5%), przecier jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, pędy bambusa (2%), seler naciowy (2%), kiełki fasoli mung (2%), sól, grzyby mun (0,38%), przyprawy (w tym imbir), aromaty
Składniki: Brzoskwinie, cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: Korzeń chrzanu (60%) woda olej rzepakowy ocet spirytusowy cukier sól regulator kwasowości - kwas cytrynowy przeciwutleniacz - e 223
Składniki: żurawiny (42%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i mączka chleba świętojańskiego, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, cytryniany sodu i mleczan wapnia, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy Sporządzono z 42 g owoców na 100 g produktu
Składniki: jagody, cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Borówki 42%, cukier, woda, przecier jabłkowy, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, cytryniany sodu i mleczan wapnia, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy sporządzono z 52 g owoców na 100 g produktu
Składniki: woda, przeciery warzywne w zmiennych proporcjach (10%) (z cebuli, ziemniaków), naturalny zakwas żytni (2,8%) (gluten), sól, tłuszcz wieprzowy, serwatka (mleko, laktoza), mąki: żytnia i pszenna (zawierają gluten), laktoza (mleko), białko mleka, odtłuszczone mleko w proszku, ekstrakt grzybowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości - kwas mlekowy i kwas cytrynowy, majeranek (0,12%), aromaty dymu wędzarniczego, aromaty (zawierają seler, laktozę)
Składniki: cukier, woda, 0,2% zagęszczonego soku cytrynowego o ekstrakcie ogólnym 43%, barwnik - karoteny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, witaminy: kwas L-askorbinowy, cholekalcyferol, aromaty
Składniki: wiśnie, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu
Składniki: truskawki, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu
Składniki: morele, cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości - kwas octowy i kwas cytrynowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty może zawierać śladowe ilości selera pochodzące z linii produkcyjnej.
Składniki: Pomidory (160 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości - kwas octowy i kwas cytrynowy, naturalne aromaty, przyprawy może zawierać śladowe ilości selera pochodzące z linii produkcyjnej.
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: truskawki (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynow. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Składniki: wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu Produkt z owoców może zawierać pozostałości pestek
Składniki: Brzoskwinie (44%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy. sporządzono z 44 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości - kwas octowy i kwas cytrynowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty może zawierać śladowe ilości selera pochodzące z linii produkcyjnej.
Składniki: Pomidory (160 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości - kwas octowy i kwas cytrynowy, naturalne aromaty, przyprawy może zawierać śladowe ilości selera pochodzące z linii produkcyjnej.