mleko kozie pasteryzowane, kultury bakteri fermentacji mlekowej,
Ser kozi twardy 44% ( mleko kozie pasteryzowane, sól, substancja stabilizująca: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z (mleka), podpuszczka mikrobiologiczna), ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33% (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, masło kozie, substancja zagęszczająca (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
twaróg kozi 50%, ser kozi twardy, masło kozie, żelatyna wieprzowa, sole emulgujące: fosforany sodu, polifosforany, sól
MLEKO kozie bez laktozyOPIS100% Kozie MLEKO bez laktozy wysoko pasteryzowane jest doskonałe do picia na zimno i na gorąco, do sporządzania kakao, zup mlecznych i koktajli i innych dań lub napoi na bazie mleka. Jest lekkostrawne, posiada wysoka zawartość białka i stanowi źródło wapnia. Surowiec do produkcji koziego MLEKA bez laktozy pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego karmiących swoje stada paszami bez GMO. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnejPodane wysokiej obróbce termicznej (temperatura obróbki 122°C / czas 120 sekund).Zawartość tłuszczu: 2,5 %. Zawartość laktozy
twaróg kozi 98 %, białka mleka koziego, sól
kozie mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej
mleko kozie pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej ( zawierają laktozę z ( z mleka)), podpuszczka mikrobiologiczna
mleko kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko kozie pasteryzowane , kultury bakterii fermentacji mlekowej
mleko kozie , sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej , podpuszczka mikrobiologiczna