Castello Creamy Blue 150G Ser Pleśniowy Z Przerostem Niebieskiej Pleśni

Castello creamy blue to najbardziej wyrafinowany, ręcznie wyrabiany, miękki ser z przerostem niebieskiej pleśni, charakteryzujący się wyjątkowym smakiem i niezwykle kremową konsystencją. Jego łagodny, rozpływający się w ustach smak z czasem staje się coraz bardziej intensywny. Niesamowicie kremowy i delikatny, dojrzewa powoli a jego smak szlachetnieje z czasem.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Producent: Arla Foods
  • Kod producenta: 5740200001012
  • Dostępnośc: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 13,57 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 13,34 zł / szt.
  • 150 g ( 88,93 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Dania
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Pleśniowy
Gatunek sera: Castello Blue
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 150 g