Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
mleko pasteryzowane, czyste kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie
Mleko pasteryzowane homogenizowane
Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
Składniki: Mleko, inulina, mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii