Prażone orzeszki arachidowe 28 %, nadzienie o smaku karmelowym 21,5 % [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (mleko), tłuszcz kokosowy, mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (mleko), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, naturalny aromat]; czekolada mleczna 14 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (mleko), emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; aromat]; koncentrat białek serwatkowych (mleko) 10,5 %, chrupki sojowe 9 % (izolat białka sojowego, skrobia z tapioki, sól); orzechy makadamia 4,1 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop glukozowy, mąka ryżowa, sól.
Nadzienie o smaku karmelowym 21,5 % [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (mleko), tłuszcz kokosowy, mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (mleko), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, naturalny aromat]; syrop glukozowy, koncentrat białek serwatkowych (mleko) 14,6 %, czekolada mleczna 14 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (mleko), emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; aromat]; tłuszcz palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,5 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; hydrolizowany kolagen wołowy, mąka ryżowa, sproszkowany korzeń maca 1,2 %; naturalny aromat.
Substancja słodząca: maltitole; polewa białkowa 27 % (substancja słodząca: maltitole; tłuszcz palmowy, izolat białek mleka 27 %, emulgator: lecytyna rzepakowa; aromaty); izolat białka sojowego 15 %, mleko w proszku odtłuszczone, mąka ryżowa, tłuszcz palmowy, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) 2,6 %; maltodekstryna, ekstrakt słodowy jęczmienny, mąka słodowa jęczmienna, skrobia z tapioki, proszek maślany [masło (z mleka), białka mleka, permeat serwatki (z mleka)]; karob w proszku, sól, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; aromaty, otręby pszenne, suszony miąższ owoców baobabu w proszku 0,2 %; barwnik: karmel w proszku; emulgator: lecytyna rzepakowa; substancja słodząca: sukraloza
Woda, mak biały 23%, cukier, kaszka pszenna, mąka pszenna, miód wielokwiatowy, naturalny aromat marcepanowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mąka pszenna, cukier kryształ, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); sól.
Soda oczyszczona do żywności - wodorowęglan sodu e 500 (ii)/
cukier, syrop glukozowy, olej palmowy, skrobia modyfikowana ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; śmietana w proszku 2% (z mleka), białka mleka, aromaty
Sernik na zimno o smaku kokosowym: cukier, żelatyna, syrop glukozowy, olej palmowy, skrobia modyfikowana ziemniaczana, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; białka mleka, aromat krem o smaku śmietankowym: cukier, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, mleko w proszku pełne, białka mleka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoteny
Sernik na zimno o smaku kokosowym: cukier, żelatyna, syrop glukozowy, olej palmowy, skrobia modyfikowana ziemniaczana, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; białka mleka, aromat, barwnik: karmel krem o smaku śmietankowym: cukier, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, mleko w proszku pełne, białka mleka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoteny
Cukier, żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, syrop glukozowy, olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: mono- i diglicerydy estryfikowane kwasem octowym; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ser mascarpone w proszku 1,9% (z mleka), białka mleka, aromaty, barwnik: karoteny
substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; mąka PSZENNA
Substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; mąka pszenna
cukier, glukoza, barwniki: kurkumina, koszenila, błękit brylantowy, karoteny, annato; dekstryna, substancje glazurujące: wosk pszczeli żółty, talk; syrop glukozowy, tłuszcz kokosowy, aromat cytrynowy
Cukier, tłuszcz palmowy, serwatka w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5,4%; mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny (z rzepaku), E 476; aromaty.
Cukier, tłuszcz palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 17,5%; emulgator lecytyny (z rzepaku); aromaty.
Burak cukrowy, jęczmień, cykoria – prażone; cukier, chmiel, regulatory kwasowości: difosforany, kwas cytrynowy
Cukier, skrobia ziemniaczana, wiśnie liofilizowane 3,0%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok z czerwonego buraka w proszku, ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa.
Cukier, skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z czarnej marchwi, ekstrakt z krokosza barwierskiego
Cukier, skrobia ziemniaczana, owoce liofilizowane 4,7% (malina, jagoda), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa, naturalny aromat, koncentrat owoców leśnych 0,2% (jeżyna, malina, jagoda) w proszku
Cukier, skrobia ziemniaczana, sok z czerwonego buraka w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, witamina c, zagęszczony sok malinowy w proszku
Cukier, skrobia modyfikowana, cukier strzelający 11,7% (cukier, syrop glukozowy, laktoza (z mleka), regulator kwasowości: kwas jabłkowy; dwutlenek węgla); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwnik: karoteny; witamina c, ekstrakt z czarnej marchwi
Cukier, skrobia modyfikowana, cukier strzelający 11,7% (cukier, syrop glukozowy, laktoza (z mleka), regulator kwasowości: kwas jabłkowy; dwutlenek węgla); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwniki: kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin; witamina c
Cukier, skrobia modyfikowana, cukier strzelający 11,7% (cukier, syrop glukozowy, laktoza ( z mleka), regulator kwasowości: kwas jabłkowy; dwutlenek węgla); aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok z czerwonego buraka w proszku, witamina c
cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; żelatyna, białka mleka, aromat, barwnik: karoteny
cukier, skrobia kukurydziana, mąka pszenna, jaja w proszku, aromat, barwnik: kurkumina, naturalny ekstrakt z wanilii
Skrobia, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, czekolada 1% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu).
Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z czarnej marchwi, aromat, witamina C, zagęszczony sok z wiśni w proszku 0,1%.
Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, ekstrakt z czarnej marchwi, witamina C; proszek truskawkowy 0,1%, ekstrakt z krokosza barwierskiego
Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, witamina C, barwnik: kwas karminowy; zagęszczony sok z pomarańczy w proszku 0,1%.
Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakt z czarnej marchwi, aromat, witamina C, zagęszczony sok malinowy w proszku 0,1%, barwnik: kurkumina.
Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, witamina C, sok z cytryny w proszku 0,1%(koncentrat soku z cytryny, naturalny aromat cytrynowy); barwnik: ryboflawiny
ŻYTO 60%, JĘCZMIEŃ 20%, cykoria, burak cukrowy – prażone.
ŻYTO 60%, JĘCZMIEŃ 20%, cykoria, burak cukrowy – prażone.
Cukier, woda, mleko pełne w proszku 21%
Cukier, woda, mleko pełne w proszku 21%,sól 1%.
Cukier, woda, mleko pełne w proszku 21%,naturalny aromat.
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z czerwonej rzodkwi, proszek truskawkowy 0,1%, ekstrakt z krokosza barwierskiego
Cukier, żelatyna, mleko w proszku odtłuszczone 0,5%; aromaty
Cukier, żelatyna, mleko w proszku odtłuszczone 0,5%; aromaty, barwnik: karmin
Cukier, żelatyna, barwniki: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina; mleko w proszku odtłuszczone 0,5%; aromaty
Cukier, żelatyna, mleko w proszku odtłuszczone 0,5%; aromaty, barwnik: kurkumina
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z czarnej marchwi, proszek malinowy 0,1%; barwnik: antocyjany
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwniki: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina; suszony koncentrat z gruszki 0,1%
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwniki: antocyjany; koncentrat czarnej porzeczki w proszku 0,1%
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwniki: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina; aromat, suszony sok agrestowy 0,1%.
Cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, glukoza
Cukier, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; glukoza
Cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna tortowa, proszek jogurtowy 5,5% (mleko odtłuszczone, serwatka (z mleka), kultury bakterii jogurtowych); mąka ryżowa, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); maltodekstryna, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; aromat.
Cukier, skrobia pszenna, mąka pszenna, mąka pszenna tortowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5%; mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, maltodekstryna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); czekolada 1% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu); emulgatory: e 472b, e 472a; sól, syrop glukozowy, mleko odtłuszczone w proszku, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, glukoza
Cukier, substancja żelujaca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; glukoza
cukier, mąka pszenna, mąka pszenna krupczatka; marchew suszona granulat 3%; przyprawy 2% (cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, kardamon); proszek do pieczenia (substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany); suszony koncentrat z marchwi 1,5%; mąka ryżowa, barwnik: karoteny; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Ciasto: mąka pszenna, cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany); szpinak liofilizowany 1,2%; mąka ryżowa, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; syrop glukozowy, mleko odtłuszczone w proszku, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin. Mieszanka do masy śmietanowej: cukier, żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat