Masło (81%), zioła (pietruszka i szczypiorek) (7,6%), cebula (4,8%), czosnek (3,8%), sól (1,9%), woda, przyprawy, sok z cytryny (z koncentratu), błonnik cytrusowy, ekstrakt czosnku.
Mleko, sól, podpuszczka, kwasek cytrynowy. zalewy: woda, sól.
Masło (85%), czosnek preparowany (15%) (czosnek, woda, sól morska, ekstrakt przypraw, czosnek pieczony (czosnek, olej słonecznikowy), przyprawy, skrobia z tapioki).
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
ser cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
48.6% mozzarella ( mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), 48.6% cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten ), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana.
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko częściowo odtłuszczone, kawa (woda, bezkofeinowy wyciąg z kawy, wyciąg z kawy), syrop z cukru inwertowanego, sól, stabilizator E407, aromat, barwnik E 150a. Może zawierać śladowe ilości soi.
75% mleko(1%tłuszcz), 19% kawa (woda, ekstrakt kawy bezkofeinowej, ekstrakt kawy), cukier, substancja zagęszczająca E460, E466, E407, stabilizator E332, syrop karmelowy, aromat, sól
mleko, kawa, woda, cukier, sól, stabilizator cytryniany potasu, aromat. Może zawierać śladowe ilości soi.
mleko, kawa, woda, cukier, kakao w proszku, sól, stabilizator cytryniany potasu, aromat. Może zawierać śladowe ilości soi.
mleko częściowo odtłuszczone, kawa, woda, cukier, syrop karmelowy, stabilizator cytrynian potasu, aromat. Może zawierać śladowe ilości soi.
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: Woda, ziarna soi, koagulator, sos sojowy, olej roślinny, cebula, sól, czosnek, mieszanka przypraw i ziół
Pasteryzowane krowie mleko, sól, kultury startowe, podpuszczka
Mleko, sól, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)