Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
48.6% mozzarella ( mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), 48.6% cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten ), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana.
ser cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Pasteryzowane krowie mleko, sól, kultury startowe, podpuszczka
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).