Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator-chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Składniki: Mleko odtłuszczone pasteryzowane, olej roślinny (palmowy i frakcje oleju palmowego, olej z ziaren palmowych, olej kokosowy), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny.
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik - karoteny; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny