SER CHEDDAR 52%,SER 16%,MASŁO,MLEKO ODTŁ. W PROSZKU,SOLE EMULGUJĄCE (E331,E339,E452),BIAŁKA MLEKA,SÓL,BARWNIKI:EKSTRAT Z PAPRYKI I KAROTENY,SUBSTANCJA PRZECIWZBRYLAJĄCA:LECYTYNA SŁONECZNIKOWA
Mleko pasteryzowane; sól; stabilizator: chlorek wapnia; kultur bakterii
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, kozieradka 1%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, kminek 0,5%, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, czarnuszka 0,7%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pomidory suszone 0,83%; stabilizator - chlorek wapnia; bazylia 0,08%; kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pieprz 0,33%; papryka chili suszona 0,17%; papryka czerwona suszona 0,17%; stabilizator - chlorek wapnia; kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.