Mleko, żywe kultury bakterii kefirowych
Mleko, żywe kultury bakterii kerfirowych
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, wsad owocowy ananas - kokos (cukier, sok ananasowy 2,8 %, skrobia kokosowy, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko surowe zgodne z obowiązującym prawem
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
Mleko odtłuszczone, białka mleka
Mleko odtłuszczone, białka mleka
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające
śmietanka, stabilizator - karagen E407
śmietanka, stabilizator - karagen e407
śmietanka, stabilizator - karagen E407
śmietanka, stabilizator - karagen E407
śmietanka, stabilizator: karagen
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen
śmietanka, stabilizator: karagen
śmietanka, kultury bakterii mlekowych
Śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych