Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu na wolnym wybiegu (17,5%) (4 jaja na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma produkt może zawierać soję
Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu na wolnym wybiegu (17,5%) (4 jaja na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma produkt może zawierać soję
Semolina z pszenicy durum produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna, jaja przepiórcze (8,6%) (10 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma produkt może zawierać soję
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przecier z marchwi (30%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (9%), przecier jabłkowy (5%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (58%), przeciery z marchwi (21%), z bananów (10%), jabłek (8%) i truskawek (2%), sok marchwiowy z zagęszczonego soku (1%), aromaty.
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (52%), przeciery z: marchwi (25%), jabłek (12%) i brzoskwiń (11%), witamina C, aromaty
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (64%), przeciery z: bananów (18%) i marchwi (11%), przecier z mango z zagęszczonego przecieru (4%), przecier z jabłek (3%), witamina C, aromat
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (59%), przeciery z: bananów (20%), jabłek (12%), brzoskwiń (8%) i marchwi (1%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (54,8%), przeciery z: jabłek (20%) i marchwi (10%), przecier z mango z zagęszczonego przecieru (10%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (47,2%), przeciery z: jabłek (25%), marchwi (14%), truskawek (5%), bananów (5%), malin (3%) i dzikiej róży (0,55%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), ekstrakt hibiskusa (0,05%), witamina C, cynk
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (55,3%), przeciery z: jabłek (26%) i marchwi (8%), przecier gruszkowy z zagęszczonego przecieru (5%), przeciery z: bananów (5%), ekstrakt czarnego bzu (0,5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca - sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca - sukraloza
Mąka z pszenicy durum w zakładzie produkcyjnym wykorzystuje się również jaja.
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
Przeciery z: jabłek (40%) bananów (30%), truskawek (25%) i marchwi (5%)
cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (18%), serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, sól, aromat, stabilizatory: E 340 i E 466
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, ekstrakt z mięty, aromat, substancja słodząca - sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromat, substancja słodząca - sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (18%), cukier, soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (1%) i mango (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwnik – karoteny, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, aromaty, substancja słodząca - sukraloza.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), syrop glukozowo-fruktozowy (G) i/lub cukier (D), sok z mango z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, ekstrakt z mięty, barwnik - karoteny, stabilizatory: guma arabska, estry z glicerolu i żywicy roślinnej, aromat. D,G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk nad etykietą.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier , sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), syrop glukozowo-fruktozowy (G) i/lub cukier (D), sok z mango z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, ekstrakt z mięty, barwnik - karoteny, stabilizatory: guma arabska, estry z glicerolu i żywicy roślinnej, aromat. D,G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk nad etykietą.
Przeciery z: jabłek (80%) i bananów (10%) soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (6%), marakui (2%) i jabłek
Przeciery: jabłka (39%), banany (30%), truskawki (26%) i marchew (5%)
Przeciery: jabłka (50%), mango (40%) i banany (10%)
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna w zakładzie produkcyjnym wykorzystuje się również jaja.
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
mąka makaronowa pszenna, jaja 17,5% (4 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma, produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19,5%), cukier, sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty czarnej** (0,08%), naturalne aromaty brzoskwiniowe z innymi naturalnymi aromatami, substancja słodząca – glikozydy stewiolowe.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19,45%), cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty zielonej (0,08%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (0,05%), naturalne aromaty, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, substancja słodząca - glikozydy stewiolowe ze stewii.
semolina z pszenicy durum Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista. może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soje.
sok jabłkowy (50%) z zagęszczonego soku, woda, sok brzoskwiniowy (3%) z zagęszczonego soku, witamina C, aromaty Zawartość owoców 53%
sok jabłkowy (50%) z zagęszczonego soku, woda, sok malinowy (2%) z zagęszczonego soku, aromaty Zawartość owoców 52%
Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu na wolnym wybiegu (21,6%) ( 5 jaj na 1 kg mąki), przyprawy: kurkuma. produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu na wolnym wybiegu (21.6%) (5 jaj na 1 kg mąki). produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu ściółkowego (21,6%) (5 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma. produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mąka 71%: pszenna, pszenna pełnoziarnista 26%, kukurydziana, cukier, syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego, skrobia pszenna, kakao 1,8%, substancja spulchniająca: węglany sodu, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5%, sól, aromaty, olej rzepakowy, substancje wzbogacające: niacyna, witamina b6, tiamina, witamina d produkt może zawierać mleko.
mąka 76%: pełnoziarnista 54% (pszenna, owsiana), kukurydziana, ryżowa, pszenna, cukier, syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego, miód 5,1%, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól, barwniki: karmel, karoteny, aromaty, emulgator: lecytyny, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli Produkt może zawierać mleko.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
sok jabłkowy z zagęszczanego soku (37%), przecier z marchwi (33%), woda, przecier z bananów (11%), witaminy: C i E,
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20 %), cukier, soki z zagęszczonych soków z: limonek (0,1 %), ananasów (0,1 %), winogron (0,1 %) i kiwi (0,05 %), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, stabilizatory: guma guar i guma ksantynowa, barwniki: karoteny, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, aromaty, cynk, witaminy: e, c, niacyna, b6, kwas foliowy, b12, biotyna i kwas pantotenowy, substancja słodząca – sukraloza.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.