Składniki: tofu* 76% (SOJA* 55%, woda, koagulant: chlorek magnezu, siarczan wapnia), olej słonecznikowy*, oliwki* 7,4%, pomidory* 5,9%, bulion warzywny* (sól morska, ekstrakt drożdżowy*, olej słonecznikowy*, por*, marchew*, SELER*, kwiat gałki muszkatołowej*, gałka muszkatołowa*, pietruszka*), czosnek*, chili* 0,4%, słodka papryka*, ocet winny*, pietruszka*, ostra papryka*, bazylia*, tymianek*, oregano*, rozmaryn*, cząber*, estragon*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Składniki: tofu* 93% (SOJA* 55%, woda, koagulant: chlorek magnezu, siarczan wapnia), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), aromat dymu bukowego. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Kotleciki tofu po japońsku BIO 160 g
Składniki: tofu* 94% (SOJA* 55%, woda, koagulant: chlorek magnezu, siarczan wapnia), olej słonecznikowy*, bulion warzywny* (sól morska, olej słonecznikowy*, por*, marchew*, SELER*, kwiat muszkatołowy*, gałka muszkatołowa*, pietruszka*), skoncentrowany sok cytrynowy*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.