Henglein Spód Do Pizzy W Stylu Włoskim 400 G

Do wyprodukowania spodu do pizzy Henglein użyto najlepszych, specjalnie wyselekcjonowanych składników. Nasza kontrola wszystkich procesów produkcji zapewnia dobrą i powtarzalną jakość wyrobu.
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 9,54 zł / szt.
  • 400 g ( 23,85 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, oliwa z oliwek, alkohol etylowy, sól, substancje spulchniające (Difosforany, Węglany sodu), drożdże, białko PSZENNE, glukoza, mąka kukurydziana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Niemcy
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Sposób przygotowania: Piekarnik
Zawartość netto: 400 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Cukry: 2,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Wartość energetyczna kcal: 267 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1126 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 6,6 g
Zawartość soli: 1,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 5,4 g
Zawartość węglowodanów: 45 g