Jaja przepiórcze 18 szt

Mleczko kokosowe Ecomil jest świetną alternatywą dla mlecznych i SOJOWYch śmietanek. NIE ŚCINA SIĘ PODCZAS GOTOWANIA. Mleczko można gotowac i mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna czy musztarda.

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: ZŁOTY PTAK
  • Kod producenta: 5906190530066
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 11,04 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 2 dni + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 12,14 zł / szt. 11,56 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Jajka przepiórcze stanowią 1/5 jajka kurzego i ważą średnio około 10 g. Te maleńkie jajka są chętnie spożywane ze względu na wysoki udział żółtka w stosunku do białka. Wysoka wartość odżywcza jaj przepiórczych wynika z dużej zawartości niezbędnych aminokwasów egzogennych oraz żelaza, karotenu, łatwo przyswajalnego fosforu, miedzi i witamin z grupy B. Ilość tłuszczu w jajku przepiórczym jest niższa niż w kurzym, natomiast kompozycja kwasów tłuszczowych jest zbliżona do zawartości w jaju kurzym. Zawartość cholesterolu w żółtku jajek przepiórczych wynosi średnio około 40–50 mg.


SKŁAD: jaja SKŁADNIKI: ajka przepiórcze stanowią 1/5 jajka kurzego i ważą średnio około 10 g. Te maleńkie jajka są chętnie spożywane ze względu na wysoki udział żółtka w stosunku do białka. Wysoka wartość odżywcza jaj przepiórczych wynika z dużej zawartości niezbędnych aminokwasów egzogennych oraz żelaza, karotenu, łatwo przyswajalnego fosforu, miedzi i witamin z grupy B. Ilość tłuszczu w jajku przepiórczym jest niższa niż w kurzym, natomiast kompozycja kwasów tłuszczowych jest zbliżona do zawartości w jaju kurzym. Zawartość cholesterolu w żółtku jajek przepiórczych wynosi średnio około 40–50 mg.


SKŁAD: jaja

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie