Karkówka Wieprzowa Bez Kości Mała Porcja Około 0,8 Kg

Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Element odcięty z odcinka szyjnego na linii: od przodu oddzielenia głowy, od tyłu po linii oddzielenia schabu cięciem prostym pomiędzy 4 i 5 kręgiem piersiowym i odpowiadającymi im żebrami. Od góry po linii podziału półtuszy, od dołu wzdłuż trzonów kręgów szyjnych i dalej przecinając żebra równolegle do kręgów piersiowych. Element z przyległym warkoczem ok. 2 cm. Mięsień odtłuszczony pozostawiony przerost mięśniowy (łata), powierzchnia tłuszczu do 2 mm na około 20% powierzchni mięsa.
Product sold locally
  • 34,01 zł / kg
  • 1 kg ( 27,21 zł за 0.80 kg )
  • kg
  • Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Ми відправляємо продукт протягом 24 годин.

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.