O'Sole Sól Peklowa Doskonała Do Mięs, Nie Do Bezpośredniego Spożycia 660 G

Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Peklowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu. Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. Sól peklowa polecana jest do domowego wyrobu wędlin.

  • 3,57 zł / szt.
  • 660 g ( 5,41 zł за 1 kg )
  • szt.
  • Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Ми відправляємо продукт протягом 24 годин.

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.

Składniki: Sól NaCl 99,5%, Azotyn sodu E 250 NaNO2 0,5%-0,6%, Substancja przeciwzbrylająca E 536.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie