W domu, w pracy czy w podróży. Pasta premium z kurczaka to idealna przekąska, która nie wymaga chłodzenia dzięki czemu można zawsze mieć ją przy sobie. Pasta z kurczaka produkowana jest w trzech smakach. Klasyczna, z borowikami oraz z chilli. Dzięki możliwości wyboru spośród tych smaków, z pewnością każdy znajdzie swój ulubiony.
Składniki
Pasta z kurczaka z chili produkt drobiowy, sterylizowany. mięso z kurczaka 65 %, woda, olej rzepakowy, tłuszcz z kurczaka, sól, jaja w proszku, białko sojowe, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko w proszku, cebula suszona, glukoza, cukier, przyprawy (w tym chili 0,04 %), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; ekstrakty przypraw, aromaty, warzywa suszone, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), stabilizator: cytryniany sodu; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; barwnik: ekstrakt papryki; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, seler, gorczycę.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: cedrob foods s.a. ulica i numer: ul. opolska 22 kod pocztowy i miasto: 40-084 katowice pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 60 dni (dzień)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Krótki opis marketingowy: Produkt drobiowy, sterylizowany.
Składniki: Pasta z kurczaka z chili produkt drobiowy, sterylizowany. składniki: mięso z kurczaka 65 %, woda, olej rzepakowy, tłuszcz z kurczaka, sól, jaja w proszku, białko sojowe, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko w proszku, cebula suszona, glukoza, cukier, przyprawy (w tym chili 0,04 %), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; ekstrakty przypraw, aromaty, warzywa suszone, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), stabilizator: cytryniany sodu; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; barwnik: ekstrakt papryki; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, seler, gorczycę.
Technika utrwalenia: sterylizacja
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 25 °C
Zawartość netto: 100 g
Alergeny
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Soja i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Wartość energetyczna kcal: 226 kcal
Wartość energetyczna kJ: 939 kJ
Zawartość białek: 13 g
Zawartość soli: 2,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 18 g
Zawartość węglowodanów: 3 g