40% mięso ryb rozrdrobnione [szprot (spratus spratus), łosoś (salmo salar)], woda, koncentrat pomidorowy, cebula, 8% ryż, sól, papryka ostra, ekstrakt papryki. może zawierać: gorczycę, gluten, mleko, seler, soję, jaja.
Mąka pszenna, sól, drożdże, koncentrat papryki. produkt może zawierać: jaja, soję, mleko i produkty pochodne oraz seler i gorczycę.
Podpaska z osłonkami bocznymi o wydłużonym kształcie i tradycyjnej grubości, dla kobiet które cenią sobie komfort, bezpieczeństwo i naturalność. Pokryta jest miękką i przyjemną w dotyku włókniną softiplait. Podpaska jest oddychająca, dzięki czemu odczuwasz komfortPodpaska z osłonkami bocznymi o wydłużonym kształcie i tradycyjnej grubości, dla kobiet które cenią sobie komfort, bezpieczeństwo i naturalność. Pokryta jest miękką i przyjemną w dotyku włókniną softiplait. Podpaska jest oddychająca, dzięki czemu odczuwasz komfortChłonność: OooooGrubość wkładu [mm]: 7Kształt: Anatomiczny wydłużonySkrzydełka: TakIlość sztuk w opakowaniu: 10 Chłonność: 5/5 Grubość wkładu: 7 mm Skrzydełka: Tak Ilość sztuk w opakowaniu: 10 szt. Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 84 op. zb. (DU)
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu ściółkowego (21,6%) (5 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma. produkt może zawierać soję.
warzywa w różnych proporcjach : marchewka, groszek, kukurydza
burak czerwony gotowany 90%, cukier, chrzan 3%, ocet spirytusowy, sól, przyprawy.
Seler 48%, jabłka 33%, majonez (olej rzepakowy, woda, cukier, ocet spirytusowy, musztarda(zawiera gorczycę), żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa , regulator kwasowości : kwas cytrynowy, przyprawy), jogurt naturalny(mleko częściowo odtłuszczone pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii), cukier, rodzynki, sól.
buraki ćwikłowe (85%), ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
warzywa w różnych proporcjach :warzywa w różnych proporcjach (marchew, kukurydza ziarno, groch, papryka czerwona, fasola czerwona
Kapusta biała 23%, marchew 21%, jabłka 14%, papryka 14%, ogórek 12 %, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy.
89,4% ryż brązowy, granulat z chlorellą (mąka kukurydziana, 0,4% mąka z pestek dyni, olej rzepakowy, sól, 0,08% chlorella w proszku), 2% pestki dyni, sól. zielone przebarwienia na waflach wynikają z obecności w produkcie granulatu z chlorellą.
Warzywa w różnych proporcjach (marchew, groch, kukurydza, fasola szparagowa, papryka czerwona), woda, sól, cukier
koncentrat pomidorowy 99%, sól morska 1%
Pomidory. Otrzymano z 138g pomidorów na 100g produktu.
chrzan 43%, żurawina 15%, woda, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, stabilizatory: E415, E412, E410, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: E120, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu.
koncentrat pomidorowy 99,7%, bazylia 0,2%, oregano, rozmaryn
mięso oddzielone mechanicznie z indyka 50,8%, woda, mięso wieprzowe 10,9%, skóry drobiowe, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (w tym: JAJA, MLEKO, SOJA, SELER, GORCZYCA) ekstrakty przypraw, aromaty, glukoza, białko SOJOWEwłókno roślinne, hydrolizat białka SOJOWEGO tłuszcz drobiowy, ekstrakt drobiowy, regulatory kwasowości: E331, E261, E326, E330, stabilizatory: E451, wzmacniacze smaku: E621, E635, przeciwuteniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.
mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, białka mleka, jagody 1,3%, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromaty, substancja słodząca: sukraloza; kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać migdały i orzechy laskowe.
mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, białka mleka, ekstrakt waniliowy 0,01%, naturalne aromaty, ekstrahowane ziarenka wanilii 0,01%, substancja słodząca: sukraloza; kultury bakterii jogurtowych.
Mąka z pszenicy durum, pomidory w proszku (1,8%), szpinak w proszku (0,3%) produkt może zawierać jaja i soję.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać jaja i soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać jaja i soję
mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
sok pomidorowy odtworzony z zagęszczonego soku pomidorowego (99,5%,) sól, przyprawy (chili, pieprz czarny, bazylia)
Brzoskwinie (40%), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Truskawki (40%), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Płatki ryżowe pozyskiwane są z ziaren ryżu dzięki oddziaływaniu pary wodnej, następnie ziarna są suszone i prasowane. Taki sposób produkcji płatków pozwala na zachowanie cennych związków odżywczych, takich jak wapń, żelazo, witaminy z grupy B i C. Płatki są produktem bezglutenowym i lekkostrawnym, gdyż zawartość błonnika w produkcie jest niewielka. Można je podawać już w piątym miesiącu życia, czyli na początku rozszerzania diety malucha, stanowią doskonałą i zdrową alternatywę dla smakowych kaszek ryżowych, które często zawierają dodatek cukru. Płatki ryżowe mogą również wzbogacić różnego rodzaju desery i wypieki.
ser pleśniowy Lazur Błękitny - 70% (mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), mleko pełne pasteryzowane, skrobia modyfikowana, żelatyna, substancja zagęszczająca guma guar, przyprawy, sole emulgujące (E452i, E339).
ser pleśniowy Lazur Złocisty - 67% (mleko pełne pasteryzowane, sól, barwnik annato, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), mleko pełne pasteryzowane, skrobia modyfikowana, żelatyna, substancja zagęszczająca guma guar, przyprawy, sole emulgujące (E452i, E339).
mąka pszenna 41,9%, zakwas żytni 28%(mąka żytnia ,woda),woda,mąka żytnia 14,%,drożdże, sól, słód pszenny
Sól morska jodowana 70% (sól morska, substancja wzbogacająca: węglan magnezu; jodek potasu), sól potasowa 30%.