Składniki:twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, sól,
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, serwatka, kwas cytrynowy
Mlekpol Ser Topiony Wędzony Kiełbaska około 200G
Składniki: sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
Lazur Ser Pleśniowy Błękitny Ćwiartka około 300 G
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Lazur Ser Pleśniowy Błękitny Główka około 2,5 Kg
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Lazur Ser Pleśniowy Turkusowy Ćwiartka około 300 G
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Polmlek Ser Mozzarella Blok około 2,8 Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Mlekpol Ser Rolada Ustrzycka Pałka około 0,75Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
Mazur Ser Gouda Blok około 3 Kg
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mlekovita Ser Gouda Dojrzewający Plastry 500G
Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mlekovita Rolada Ustrzycka 300G
Składniki: Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
Mlekovita Ser Gouda Plastry 1Kg
Składniki: mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mlekpol Ser Królewski Z Kolna Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mlekpol Ser W Porcjach Gouda Porcje 250G
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mlekpol Ser Złoty Mazur Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Rolmlecz Ser Gouda Blok około 3,2Kg
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Jagr Ser Rycki Edam około 2,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Mlekpol Ser Salami Zambrowskie Blok około 1,5Kg
Składniki: Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Jagr Ser Zamojski Ryki Około 2,5Kg
Składniki: mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Bieluch Twaróg Półtłusty 250 G
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Chudy Krajanka około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Garwolin Twaróg Półtłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Półtłusty Delikatesowy około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Garwolin Twaróg Tłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Kosów Twaróg Półtłusty Krajanka około 250 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Kosów Twaróg Półtłusty Mielony około 500 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Włoszczowa Twaróg Na Sernik 1Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki:Śmietanka 80%, syrop glukozowy 12%, cukier 4%, gaz nośny; podtlenek azotu; odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: E 471, E 472a; stabilizatory: fosforany sodu, karagen; aromat: wanilina.
Łaciata Śmietanka UHT 12% 250 Ml
Składniki: śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Łaciata Śmietanka UHT 18%, 250Ml
Składniki: śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
Łaciata Śmietanka UHT 30% 0,25L
Składniki: śmietanka, stabilizator: karagen
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Łowicz Śmietanka Kremowa UHT 30% 1000Ml
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Mlekovita Śmietanka Polska UHT 30% Tłuszczu 1L
Składniki: śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
Mlekovita Śmietanka Polska UHT 36% Tł. 1L
Składniki: śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, barwnik: beta-karoten.
Prospona Marmolada Wieloowocowa Twarda 1,15 Kg
Składniki: przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Sante Krem Orzechowy Gładki 350G
Składniki: Prażone orzeszki arachidowe 90%, oleje roślinne (całkowicie utwardzony rzepakowy, słonecznikowy, rzepakowy), cukier, sól. może zawierać inne orzechy.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Składniki: mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
RoBico Kefir Rodzinny 1,5% 900 G
Składniki: Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Garwolin Maślanka Naturalna 1L
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Bakoma Jogurt Naturalny Łagodny Smak 150G
Składniki: mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 2,8% 3Kg
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki: Mleko, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Gostyń Mleko Zagęszczone Niesłodzone 7,5% Tłuszczu 200G
Składniki: Mleko, stabilizatory (fosforany sodu i cytryniany sodu)