jabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askrobinowy. Sporządzono z 100g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 34g na 100g produktu
czerwone porzeczki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny.
owoce: mango 25%, jabłko 15%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoce: pomarańcza 30%, ananas 15%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
owoce: truskawki 25%, banan 20%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
cukier, skrobia kukurydziana, mąka pszenna, jaja w proszku, aromat, barwnik: kurkumina, naturalny ekstrakt z wanilii
pomidory (168 g pomidorów na 100 g ketchupu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat (zawiera seler), przyprawy, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
pomidory (168 g pomidorów na 100 g ketchupu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat (zawiera seler), przyprawy, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, ocet, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty. Może zawierać seler.
Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
ogórki kwaszone( ogórki, woda, sól, mieszanka przypraw)
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Kukurydza 45%, grys kukurydziany 45%, przyprawa o smaku śmietany z cebulą 10% [aromaty (zawierają [białka mleka łącznie z laktozą]), [białka mleka łącznie z laktozą], przyprawy (w tym cebula), suszony sok z cytryny].
Kukurydza 45%, grys kukurydziany 45%, przyprawa o smaku papryczki chilli 10% [cukry (glukoza, cukier), aromaty, sól, przyprawa (chili)].
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator, chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, barwnik karoteny, kultury bakterii Bifidobacterium BB12, Lactobacillus acidophilus LA5, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych. Zawiera aktywną mikroflorę.
Aqua, Potassium Stearate, Sodium Stearate, Coconut Oil Fatty Acid, Glycerin, Triethanolamine, Oleamide DEA, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Carboxymethylcellulose, Polyquaternium-7
woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, naturalne aromaty.
woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, naturalny aromat.
Papryka słodka i pikantna 85%, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
papryka słodka (85%), sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Mąka pszenna (60 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna; mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu. Może zawierać gorczycę.
naturalny zakwas ŻYTNI (50%) (mąka ŻYTNIA 52%, woda), mąka ŻYTNIA (35%), woda, sól, serwatka (z MLEKA).
naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA sitkowa, woda, mąka ŻYTNIA), woda, mąka PSZENNA, mąka ŻYTNIA razowa, otręby PSZENNE, cukier, sól, drożdże, płatki ziemniaczane, słód JĘCZMIENNY, kminek
woda, soki z zagęszczonych soków z: czarnych porzeczek (10%) i jabłek (9%), syrop glukozowo-fruktozowy (G) i.lub cukier (D), sok z aronii z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, witamina C, substancje słodzące: acesulfam K i cytrynian sodu D, G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk na wierzchu opakowania
woda, soki z zagęszczonych soków z: jabłek (11,5%), aronii (6%) i wiśni (2,5%); cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, witamina C, aromat, substancje słodzące: acesulfam K, cyklaminian sodu i sukraloza D, G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk na wierzchu opakowania
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20%), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, aromat, barwnik - karmel, witamina C, substancje słodzące: acesulfam K, cyklaminian sodu i sukraloza D, G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk na wierzchu opakowania
Woda, soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (13%) i jabłek (4,5%), cukier (d) i/lub syrop glukozowy-fruktozowy (g), soki z zagęszczonych soków z: moreli (0,7%), ananasów (0,7%), marakui (0,2%), mandarynek (0,2%), mango (0,1%) i limonek (0,1%); przeciery z: bananów (0,5%) i gujawy (0,1%), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, witaminy: a, c, e, b1, b2, b6, b12, niacyna, biotyna, kwas foliowy, kwas pantotenowy, aromaty, substancje słodzące: acesulfam k, cyklaminian sodu i sukraloza d, g - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk na wierzchu opakowania
Woda, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (20%), syrop glukozowo-fruktozowy (g) i/lub cukier (d), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, stabilizator - pektyny, witamina c, aromaty, barwniki: kurkumina i karoteny, substancje słodzące: acesulfam k i cyklaminian sodu d, g - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk na wierzchu opakowania
Rodzynki 99,5%, zawiera olej bawełniany i/lub słonecznikowy.
mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista
mąka makaronowa pełnoziarnista: pszenna, pszenna orkiszowa 12%
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Dzwonki śledziowe 40%, sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki)
70% szproty bez głów (Sprattus sprattus, złowione w Morzu Bałtyckim, obszar połowu FAO 27.IIId, za pomocą włoków), 29% olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
Ryba – szproty bałtyckie bez głów (Sprattus sprattus, złowione: FAO 27 IIId, 65% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (35% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (selera, cebuli, ziela angielskiego, cynamonu, papryki); regulator kwasowości: kwas octowy.
Mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista. może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna, jaja przepiórcze (8,6%) (10 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma produkt może zawierać soję
57,9% mąka żytnia ,15% kaszka kukurydziana, 9% mąka pszenna, 7% pełnoziarnista mąka pszenna, woda, 3% mąka jęczmienna, 2% mąka z amarantusa, 2% inulina, 1% mąka gryczana, 1% mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
60,1% mąka żytnia, mąka pszenna, woda, 2,6% błonnik pszenny, ekstrakt słodowy jęczmienny, 2% inulina, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
Herbatka aromatyzowana 64,5% [w tym: kwiat hibiskusa, aromaty, cynamon, liść jeżyny (Rubus suavissimus), korzeń lukrecji, goździki, regulator kwasowości – kwas jabłkowy], preparat suszu owocowego 35,5% [w tym: jabłko, malina 19,7%, skórka słodkiej pomarańczy, suszony sok z malin 5,6% (maltodekstryna, koncentrat soku z malin), substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu]. Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.