Składniki: Czekolada 63% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 476, aromat], cukier, wiśnia w alkoholu 12,5% (wiśnia, alkohol etylowy 24%, woda), syrop glukozowy, alkohol etylowy 1%, zagęszczony sok wiśniowy, substancja zagęszczająca: agar, aromat. czekolada - masa kakaowa minimum 43%. produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy laskowe i migdały. produkt zawiera alkohol. pomimo największych starań związanych z kontrolą jakości wiśnia może zawierać pestkę.
Składniki: Cukier, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone 3,4 %, mleko w proszku pełne 2,3 %, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,7 %, tłuszcz mleczny, glukoza, miazga z orzechów laskowych 0,9 %, kakao 0,5 %, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 476; aromaty, sól. czekolada - masa kakaowa minimum 43 %. produkt może zawierać orzeszki arachidowe, migdały i pszenicę.
Składniki: cukier, tłuszcz (palmowy i shea w zmiennych proporcjach), serwatka w proszku (z MLEKA), miazga kakaowa, mąka PSZENNA, wiórki kokosowe 2 %, mąka kokosowa 2 %, tłuszcz kakaowy, tłuszcz MLECZNY, aromaty, emulgatory: lecytyny (z SOI) i E 476; sól. Czekolada - masa kakaowa minimum 43 %. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY LASKOWE I SEZAM.
Składniki: Cukier, miazga kakaowa, tłuszcz palmowy, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, miazga z orzechów laskowych 1%, kakao, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 476, glukoza, mleko w proszku pełne, aromat, naturalny aromat pomarańczowy, sól. czekolada - masa kakaowa minimum 43%. produkt może zawierać orzeszki arachidowe, migdały i pszenicę.
Składniki: Mąka pszenna, cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych), glukoza, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia pszenna, zagęszczony sok cytrynowy 0,6%, emulgator: lecytyny (zawiera soję), substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, aromat, barwnik: kurkumina. może zawierać: jaja, orzechy laskowe, migdały, orzeszki arachidowe, nasiona sezamu.
Składniki: Mąka pszenna, oleje roślinne (palmowy, z ziaren palmowych), cukier, mleko w proszku pełne, permeat serwatki (z mleka) w proszku, prażone wiórki kokosowe - 4,5% w nadzieniu, prażone tarte migdały – 2% w nadzieniu, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny (zawiera soje), substancje spulchniające (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu), aromaty, sól. może zawierać: jaja, orzechy laskowe, migdały, orzeszki arachidowe, nasiona sezamu.
Składniki: Żołądki wołowe 90%, woda 10%.
Składniki: Mięso wieprzowe, sól, przyprawy
Składniki: policzki wołowe 98 %, sól, przyprawy.
Składniki: Mięso wołowe 91%
Składniki: Żeberka wieprzowe, przyprawy
Składniki: podroby drobiowe
Składniki: śmietanka
Składniki:twarożek śmietankowy, rzodkiewka 3,2 %, sól, aromat
Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: śmietanka
Składniki: śmietanka
Składniki:Twarożek śmietankowy, szczypiorek 0,4%, sól, aromat naturalny
Składniki:twarożek śmietankowy, owoce (pomarańcza 3,8 %, zagęszczony sok z pomarańczy 0,15%), cukier, aromat.
Skład: < 5% anionowy środek powierzchniowo-czynny, kompozycja zapachowa
Składniki: burak czerwony gotowany 67%, papryka 11%, cebula 8%, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy
Składniki: Kapusta biała 23%, marchew 21%, jabłka 14%, papryka 14%, ogórek 12 %, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy.
Składniki: Kapusta biała 76%, sos (olej rzepakowy, cukier, woda, sól, ocet winny, ocet spirytusowy, musztarda (zawiera gorczycę), żółtko jaj w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa , regulator kwasowości : kwas cytrynowy, przyprawy.),marchew 3%,cebula 2,5%
Składniki: Seler 48%, jabłka 33%, majonez (olej rzepakowy, woda, cukier, ocet spirytusowy, musztarda(zawiera gorczycę), żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa , regulator kwasowości : kwas cytrynowy, przyprawy), jogurt naturalny(mleko częściowo odtłuszczone pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii), cukier, rodzynki, sól.
Składniki: burak czerwony gotowany 90%, cukier, chrzan 3%, ocet spirytusowy, sól, przyprawy.
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka , kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny
Składniki: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny
Składniki: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik:karoteny
Składniki: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych(mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik:karoteny
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka ukwaszona, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, aromat, podpuszczka naturalna
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki: marchew, pasternak, por, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, korzeń pietruszki. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i orzeszki ziemne.
Skład dodatkowy: Kationy (mg/l): na+ 42,87, k+ 0,67, ca2+ 3,27 aniony (mg/l): f- 4,23, cl- 3,37, so42- 27,36, hco3- 40,88
Skład dodatkowy: Kationy (mg/l): na+ 42,87, k+ 0,67, ca2+ 3,27 aniony (mg/l): f- 4,23, cl- 3,37, so42- 27,36, hco3- 40,88
Naturalna woda mineralna Arctic+ gazowana. Woda niskozmineralizowana, wysokonasycona dwutlenkiem węgla, poddawana procesom napowietrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia K2 w Kutnie. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Ogólna zawartość rozpuszczonych składników mineralnych 380 mg/l.
Naturalna woda mineralna Arctic+ niegazowana, niskozmineralizowana. Poddawana procesom napowietrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia K2 w Kutnie. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Ogólna zawartość rozpuszczonych składników mineralnych 380 mg/l.
Skład dodatkowy: Zawartość charakterystycznych składników mineralnych: kationy mg/l wapniowy - 325,80 magnezowy - 61,62 sodowy - 33,17 potasowy - 3,73 aniony mg/l wodorowęglanowy - 1314 siarczanowy - 16,5 chlorkowy - 8,93 fluorkowy - 0,11
Skład dodatkowy: Zawartość charakterystycznych składników mineralnych: kationy mg/l wapniowy - 325,80 magnezowy - 61,62 sodowy - 33,17 potasowy - 3,73 aniony mg/l wodorowęglanowy - 1314 siarczanowy - 16,5 chlorkowy - 8,93 fluorkowy - 0,11
Naturalna woda mineralna średnionasycona dwutlenkiem węgla pochodzenia naturalnego, średniozmineralizowana. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Poddawana procesowi napowietrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia Cisowianka Drzewce k/NałęczowaSkład dodatkowy: Ca2+ 130,3; Mg2+ 21,9; Na+ 11; HCO3- 539,1; SiO2 22,1;
Skład dodatkowy: Mg/l ca2+ 120; mg2+ 19,9; na+ 9,9; k+ 4,3; hco3- 488,1; sio2
Naturalna woda mineralna, wysokonasycona dwutlenkiem węgla pochodzenia naturalnego z użyciem metody perlage, średniozmineralizowana. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Poddawana procesowi napowiwtrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia Cisowianka Drzewce k./Nałęczowa.
Skład dodatkowy: Mg/l ca2+ 120; mg2+ 19,9; na+ 9,9; k+ 4,3; hco3- 488,1; sio2
Skład dodatkowy: Mg/l ca2+ 120; mg2+ 19,9; na+ 9,9; k+ 4,3; hco3- 488,1; sio2
Naturalna woda mineralna, wysokonasycona dwutlenkiem węgla, średniozmineralizowana. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Poddawana procesowi napowietrzania i filtracj. Ujęcie Cisowianka Drzewce k./NałęczowaSkład dodatkowy: mg/l: Ca2+ 130,3; Mg2+ 21,9; Na+ 11; HCO3- 539,1; SiO2 22,1;
Naturalna woda mineralna nienasycona dwutlenkiem węgla, średniozmineralizowana. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Poddawana procesowi napowietrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia Cisowianka Drzewce k./NałęczowaSkład dodatkowy: mg/l Ca2+ 130,3; Mg2+ 21,9; Na+ 11; HCO3- 539,1; SiO2 22,1;
Skład dodatkowy: Kationy wapniowy ca2+ 81,32 mg/l magnezowy mg2+ 20,94 mg/l sodowy na+ 14,06 mg/l potasowy k+ 2,20 mg/l aniony wodorowęglanowy hco3- 372,21 mg/l siarczanowy so42- 19,90 mg/l chlorkowy cl- 7,09 mg/l fluorkowy f- 0,05 mg/l składnik niezdysocjowany 10,6 mg/l
Skład dodatkowy: Kationy wapniowy ca2+ 81,32 mg/l magnezowy mg2+ 20,94 mg/l sodowy na+ 14,06 mg/l potasowy k+ 2,20 mg/l aniony wodorowęglanowy hco3- 372,21 mg/l siarczanowy so42- 19,90 mg/l chlorkowy cl- 7,09 mg/l fluorkowy f- 0,05 mg/l składnik niezdysocjowany 10,6 mg/l
Skład dodatkowy: Kationy wapniowy ca2+ 81,32 mg/l magnezowy mg2+ 20,94 mg/l sodowy na+ 14,06 mg/l potasowy k+ 2,20 mg/l aniony wodorowęglanowy hco3- 372,21 mg/l siarczanowy so42- 19,90 mg/l chlorkowy cl- 7,09 mg/l fluorkowy f- 0,05 mg/l składnik niezdysocjowany 10,6 mg/l