Mlekovita Jogurt Polski Naturalny 100G
Składniki:mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mlekovita Kefir Naturalny Ekologiczny 375G
Składniki: Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Mlekovita Ser Sokół Dojrzewający Plastry 500G
Składniki: Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
Maluta Jogurt Śmietankowy 9% Tł. 220G
Składniki: Śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus
Maluta Jogurt Naturalny Wysokobiałkowy 0% Tłuszczu B/Laktozy 180g
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Maluta Ayran Przysmak Turecki 250G
Składniki: Mleko pasteryzowane, woda, sól, kultury bakterii jogurtowych
Ehrmann Almighurt Fantasy Wanilia - Truskawka, Fantasy Wanilia - Malina Mix 500 G
Składniki: Ehrmann Almighurt Fantasy Wanilia - Truskawka: jogurt, cukier, woda, 3% truskawki, 2% sok truskawkowy z zagęszczonego soku truskawkowego, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar; laska wanilii, aromat, barwniki: karoteny, karminy. Wartość odżywcza w 100 g : wartość energetyczna 406 kJ/96 kcal, tłuszcze 2,8 g, węglowodany 15,0 g (w tym cukry 14,0 g), białko 2,8 g, sól 0,10 g. Ehrmann Almighurt Fantasy Wanilia - Malina: jogurt, cukier, woda, 3,5% maliny, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar; laska wanilii, aromat, barwniki: karminy, karoteny. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 423 kJ/100 kcal, tłuszcze 2,8 g, węglowodany 16,0 g (w tym cukry 15,0 g), białko 2,8 g, sól 0,10 g.
Ehrmann Almighurt Mak-Marcepan 500 G
Składniki: Jogurt, cukier, mak, marcepan (migdały, cukier, woda, syrop glukozowy), skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar; aromat, barwnik: karoteny.
Danmis Kozi Ser Twardy W PlAstrach 100G
Składniki: mleko kozie pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej ( zawierają laktozę z ( z mleka)), podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: mleko o zawartości tłuszczy 3,1% (75%), kawa Arabica Starbucks (woda, ekstrakt kawy) 20%, cukier 4,7%, naturalny aromat kawy, regulator kwasowości: węglany potasu, stabilizatory: karagen, guma guar, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych
Składniki: Mleko o zawartości tłuszczu 3%(75%), kawa arabica starbucks (woda, ekstrakt z kawy (19,3%), cukier (4,5%), inulina z cykorii, naturalne aromaty, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,1%), regulator kwasowości (węglany potasu), stabilizatory (guma gellan, karagen)
Lurpak Premium Miks Klasyczny 200G
Składniki: masło 64% (z mleka), olej rzepakowy 26%, woda, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Łowicz Serek Homogenizowany Waniliowy Bez Laktozy 150 G
Składniki:ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Zott Smakija Kaszka Specjal Z Czekoladą 130 G
Składniki: Mleko pełne (65%), śmietanka (15%), kaszka manna z pszenicy (7%), cukier, czekolada mleczna (1%), kakao w proszku, skrobia modyfikowana, aromat naturalny.
Skarby Serowara Ser Żółty Bursztyn Tarty 100G
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Mlekovita Twaróg Półtłusty Bez Laktozy Klinek 230G
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii
Mlekovita SerekWiejski Polski Bez Laktozy 180G
Składniki:ziarno twarogowe, śmietanka pasteryzowana, sól
Mlekovita Ser Salami Mini 300G
Składniki: mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
Mlekovita Ser Kaszkawał Dojrzewający 300G
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mlekovita Ser Kaszkawał Wędzony 300G
Składniki: mleko, sól,stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
Mlekovita Ser Salami W Plastrach 1Kg
Składniki: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Mlekovita Ser Pleśniowy La Polle Brie Classic Bez Gmo 125G
Składniki: mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
La Polle Camembert Classic La Polle Ser Pleśniowy 120G
Składniki: mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Mazurski Smak Twaróg Klinek 250G Półtłusty Bez Laktozy
Składniki: mleko, kultury bakterii mlekowych
Rolmlecz Serek Homogenizowany Waniliowy 150G 4Pak
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
Łaciaty Jogurt Pitny Bez Laktozy Jeżyna - Malina Butelka 250 Ml Pet
Składniki: mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Łaciaty Serek Śmietankowy Z Suszonymi Pomidorami 135G Kubek
Składniki: serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
Łaciaty Serek Śmietankowy Z Ziołami 135G Kubek
Składniki: serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
Mlekpol Ser Jantar Klinek 200G
Składniki: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
Mlekpol Ser Królewski Z Kolna Plastry 150G
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
Składniki: Śmietanka 15% tłuszczu (40%); odtłuszczone mleko; olej roślinny (22%) (palmowy tłoczony z ziaren; kokosowy;, palmowy; rzepakowy); utwardzony tłuszcz palmowy z ziaren (7%); emulgatory: E472b, E435, E433, E471; stabilizator: E401.
Debic Baza Deserowa Panna Cotta 1L
Składniki: pełnotłuste mleko; śmietanka 42% tłuszczu (16%); cukier; żelatyna (wołowa); syrop glukozowy; skrobia modyfikowana; emulgator: E471; stabilizatory: E339, karagen; aromat waniliowy
Składniki: śmietanka kremówka (z mleka), stabilizator: karagen
Składniki: Odtłuszczone mleko; Śmietanka 42% tłuszczu (28%); cukier; żółtka jajek; skrobia modyfikowana; stabilizatory: E461, E331, karagen; naturalny aromat wanilii Bourbon; dodatki smakowe; naturalny aromat; emulgator: E471; barwnik: beta-karoten; nasionka wanilii.
Debic Alternatywa Dla Śmietanki Culinaire Vegetop 15% 1L
Składniki: słodka maślanka; oleje roślinne (11%) (palmowy z ziaren, kokosowy, palmowy, rzepakowy); utwardzony tłuszcz palmowy z ziaren (3%); skrobia modyfikowana; emulgatory: E471, E435; stabilizatory: E331, karagen; barwniki: beta-karoten.
Goat Farm Masło Kozie Naturalne 125G
Składniki: śmietanka z MLEKA koziego
Składniki:Śmietanka z mleka; emulgator: E471; stabilizator: karagen.
Formagia Twardy Ser Kawałek 180G
Składniki: Pasteryzowane mleko, kultury bakterii kwasu mlekowego, substancja wiążąca: chlorek wapnia, sól morska, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z białka jaj
Goat Farm Ser Kozi Chog Plastry 100G
Składniki: Pasteryzowane mleko kozie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Sheep Farm Ser Owczy Plastry 100G
Składniki: Pasteryzowane mleko owcze, sól, podpuszczka zwierzęca, kultury bakterii kwasu mlekowego (z mleka), substancja konserwująca: lizozym z białka jaj. w skórce sera: substancja konserwująca: e235, e203.
Składniki: pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, pasteryzowane mleko kozie, pasteryzowane mleko owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście mięty.
Formagia Mozzarella Kulka 125G
Składniki: pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Ser Cheddar White Plastry 150G
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Ser Cheddar Vintage Kawałki 200G
Składniki: pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
Kerrygold Ser Cheddar Red Plastry 150G
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Danmis Kozi Jogurt Jagodowy 125G
Składniki: Mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców jagody, koncentraty z marchwi, aronii i winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus
Danmis Kozi Jogurt Naturalny 125G
Składniki: mleko kozie pasteryzowane, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
Danmis Kozi Jogurt truskawkowy 125 g
Składniki: mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców truskawek, sok truskawkowy, barwnik: karmin, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococus thermophilus
Danmis Kozi SerekTwarogowy Termizowany 125G
Składniki:twaróg kozi 98 %, białka mleka koziego, sól
Danmis Ser Topiony Z Mleka Koziego 100G
Składniki: Ser kozi twardy 44% ( mleko kozie pasteryzowane, sól, substancja stabilizująca: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z (mleka), podpuszczka mikrobiologiczna), ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33% (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, masło kozie, substancja zagęszczająca (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
Danmis Kozi Jogurt Brzoskwiniowy 125G
Składniki: Mleko kozie , mleko kozie zagęszczone, cukier, 7,5 % owoców brzoskwini, aromat brzoskwiniowy, barwnik karoteny, kultury bakterii jogurtowych:lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus.
Składniki: Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, mieszanka ziół i czosnku 1,1%)
Łukow Masło Ekstra Bez Laktozy 200 G
Składniki: Śmietanka pasteryzowana (z mleka), enzym: laktaza
Danmis Kozi Ser Sałatkowy 160G
Składniki: kozie mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej
Robico Kefir Bez Laktozy 1,5% 400 G
Składniki: Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
Piątnica Serek Wiejski Bez Laktozy 200G
Składniki:twaróg ziarnisty, śmietanka, sól
Garwolin Twaróg Półtłusty Klinek około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Tłusty Klinek około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Piątnica Twój Smak Aksamitny Z ŁoSosiem 135G
Składniki: Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) ,łosoś wędzony 3%, białka mleka , sól, aromat naturalny , substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.