Lisner Śledzik na raz Po Podlasku cebula smażona z grzybami 100g

Idealny produkt na szybką przekąskę.

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Lisner
  • Kod producenta: 5900344031621
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 4,73 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 6,25 zł / szt. 5,95 zł / szt.
  • 1 szt. ( 6,25 zł / 1 szt. )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

50% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)*(śledź, sól, cukier, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, regulatory kwasowości: glukonian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy, 18,5% cebula smażona, 7,5%pieczarki konserwowe, koncentrat pomidorowy, 0,5% maślaki, przyprawy (zawiera soję), aromat grzybowy (zawiera mleko ), wzmacniacz smaku (e621), barwnik (ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy) , substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu)

Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: lisner poznań sp. z o.o. sp. k. ulica i numer: ul. strzeszyńska 38/42 kod pocztowy i miasto: 60-479 poznań pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 28 dni (dzień)
"Filetowanie: Bez głowy, Filety"
Gatunek ryby: Śledź
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Masa netto sztuki (po odcieku): 100 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
"Obszar połowu (FAO): Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h), Rajon: Morze Irlandzkie"
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W oleju
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 7 °C
Zawartość netto: 100 g
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie

"Cukry: 1,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3 g
Wartość energetyczna kcal: 309 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1278 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 9,5 g"
"Zawartość soli: 2,3 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 29 g
"Zawartość węglowodanów: 2,3 g"