Składniki: 96,5% ikra łososia pacyficznego keta (oncorhynchus keta), sól.
Składniki: 60% gotowane wędzone małże - omułek jadalny (mytilus edulis), 40% olej rzepakowy.
Składniki: olej rzepakowy, 36% wędzona ikra dorsza atlantyckiego (gadus morhua), cukier, woda, sól, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), 0,2% koperek, aromat, barwnik (beta-apo-8'-karotenal).
Składniki: olej rzepakowy, 31% wędzony łosoś atlantycki (salmo salar), woda, wędzona ikra dorsza atlantyckiego (gadus morhua), cukier, sól, koncentrat pomidorowy, płatki ziemniaczane, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu).
Składniki: olej rzepakowy, 30% tuńczyk [euthynuus (katsuwonus pelamis)], woda, ikra z dorsza atlantyckiego (gadus morhua), sól, cukier, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), ekstrakt z pieprzu.
Składniki: Filety śledziowe marynowane, bez skóry 45 % (filety śledziowe (clupea harengus), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy), zalewa olejowa 35,6 % (woda, cukier, olej rzepakowy 2,2 %, ocet spirytusowy, sól, koncentrat pomidorowy, przyprawa, naturalny aromat papryki), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), przyprawy (w tym pomidor suszony płatek 1 %)
Składniki: Koreczki śledziowe z cebulą smażoną (57,5%) [marynowane filety śledziowe (filety śledziowe (Clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk, narzędzie połowowe: włok pelagiczny lub okrężnica), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, substancja słodząca: sacharyny), cebula smażona (cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, przyprawy, koncentrat papryki, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu)], olej rzepakowy (25%), cebula smażona (17,5%) [cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, przyprawy, koncentrat papryki, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu].
Składniki: kawałki makreli 30% (makrela (Scomber scombrus A*, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Skomber japonicus B*obszar połowu; Ocean Spokojny FAO61)), marchew, ziemniak, woda, papryka 3%, fasola czerwona marynowana 2% ( fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu: sacharyny), koncentrat pomidorowy, kukurydza 1%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: kawałki makreli 30%(Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27, metoda produkcji: złowione w morzu, metoda połowu: włoki pelagiczne), marchew, ziemniak, woda, papryka 9,4%, ogórek marynowany (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat), koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), kawałki suszonego pomidora 1%, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy (zawierają seler), maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: Marynowane filety ze śledzia 45%, olej rzepakowy 25,7%, cebula marynowana, marchew gotowana, seler gotowany, przyprawy, koncentrat papryki.
Składniki: Marynowane filety ze śledzia 45%, olej rzepakowy 25,7%, ogórek konserwowy, cebula marynowana, przyprawy, aromat.
Składniki: Marynowane filety śledziowe 50% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], woda, cebula marynowana 10% (cebula, woda, ocet spirytusowy, sól), olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy.
Składniki: 55% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], 21,7% olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda sól, regulator kwasowości: kwas octowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), kapusta biała (kapusta biała, woda, ocet, sól, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kwas winowy), woda, koncentrat pomidorowy, 0,7% grzyby suszone (podgrzybek, borowik, maślak, koźlarz, pieczarka - w zmiennych proporcjach), cukier, sól, aromat, przyprawy, ekstrakt z papryki.
Składniki: marynowane filety ze śledzia (45%) [((A)* - filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), (B)* - filety ze śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy], cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy), olej rzepakowy (23,3%), suszona żurawina (6%), koper suszony.
Składniki: Marynowane filety ze śledzia (45%) [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk, podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze bałtyckie (iiid)*, morze północne (iv)*, wody islandii i wysp owczych (v)*, złowione za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], olej rzepakowy (26%), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), suszona śliwka (10%), koncentrat papryki.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (45%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk, podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)* , złowione za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier], olej rzepakowy (33,3%), cebula marynowana (21,6%) (cebula, woda, sól, kwas octowy), przyprawy.
Składniki: olej rzepakowy, 20 % tuńczyk [euthynuus (katsuwonus pelamis)], woda, ikra z dorsza atlantyckiego (gadus morhua), sól, cukier, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), ekstrakt z pieprzu.
Składniki: 67% solone filety śledziowe [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, sól, ocet spirytusowy], woda, sól, ocet spirytusowy, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Składniki: Zalewa solno–octowa (56,3%) [woda, sól, ocet spirytusowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu], solone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (43,7%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)***, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu].
Składniki: Filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), bez skóry, solone, w oleju rzepakowym, a’la Matjes. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3. solone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (80%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)***, sól, przyprawy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu], olej rzepakowy (20%).
Składniki: Sos musztardowy (71%) [woda, olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, cukier, musztarda (4%) (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, sól, przyprawy, koncentrat papryki, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (29%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), sól, woda, ocet spirytusowy, cukier, substancja słodząca; sacharyny].
Składniki: Sos śmietanowy (60%) [olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), śmietanka (6%), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), cukier, jogurt naturalny, ocet spirytusowy, woda, sól, żółtko jaja kurzego w proszku, mleko w proszku, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (40%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk), woda, cukier, sól, kwas octowy].
Składniki: Sos tatarski (68%) [olej rzepakowy, woda, ogórek konserwowy (6%) (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), cukier, pieczarka marynowana (4%) (pieczarka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, szczypiorek suszony, natka pietruszki suszona, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, aromat], marynowane filety śledziowe (32%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*.*patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier]
Składniki: filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos meksykański 45% [woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki], kukurydza, marynowana fasola czerwona (fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: sacharyny).
Składniki: filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos musztardowy 50% [woda, musztarda 15% (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy].
Składniki: filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos pomidorowy 50% [woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki].
Składniki: Łosoś atlantycki, sól.
Składniki: Dzwonki z makreli 40% (obszar połowu: północno-wschodni atlantyk fao 27), sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11,4%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
Składniki: Makrela, sól.
Składniki: zalewa octowa 56% (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, syrop cukru karmelizowanego, aromat), opiekane filety z makreli ze skórą, panierowane 39% (filety z makreli (scomber scombrus), mąka pszenna, olej rzepakowy), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), marchew marynowana (marchew, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy.
Składniki: pstrąg tęczowy, sól.
Składniki: dzwonki śledziowe lekko solone (śledź, sól, ocet spirytusowy) 40%, olej rzepakowy 60%.
Składniki: Dzwonki śledziowe 40%, sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki)
Składniki: szprot podwędzany (szprot, sól, ocet spirytusowy, aromat dymu wędzarniczego) 50%, olej rzepakowy.
Składniki: Szprot 50%, sos pomidorowy 50% (woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
Składniki: 45,7% gotowane małże - omułek jadalny (mytilus edulis), woda, 8% cebula, 7% ogórki konserwowe, 6% koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, 3% czerwona papryka, cukier, 2% seler, skrobia modyfikowana, sól, aromaty.
Składniki: Galareta 55% (woda, ocet spirytusowy, żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; hydrolizat białek drożdży, aromat, wzmacniacz smaku: 5’- rybonukleotydy disodowe, skrobia ryżowa, barwnik: ryboflawiny), gotowane filety z łososia atlantyckiego bez skóry 30% (salmo salar), mieszanka warzyw 15% (marchew gotowana, kukurydza gotowana, groszek zielony gotowany, suszona natka pietruszki – w zmiennych proporcjach).
Składniki: galareta 55% (woda, ocet spirytusowy, żelatyna wieprzowa spożywcza, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, hydrolizat białek drożdży, skrobia ryżowa, aromat, wzmacniacz smaku: 5’-rybonukleotydy disodowe, barwnik: ryboflawiny), gotowane filety z makreli ze skórą 30% (Scomber scombrus), warzywa 15% w zmiennych proporcjach (marchew gotowana, kukurydza gotowana, groch gotowany, suszona natka pietruszki).
Składniki: 97,3% solone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (filety ze śledzia atlantyckiego*, sól, glukoza, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy; koncentrat soku z buraka czerwonego), 2% olej rzepakowy; 0,7% czosnek niedźwiedzi.