Składniki: buraki ćwikłowe*, woda, ocet winny*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana, sól. *pochodząće z upraw ekologicznych
Składniki: buraczki ćwikłowe*, ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, sól, woda * składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g / 215 g
ciecierzyca*, woda, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ciecierzyca w zalewie BIO 680 g/ 415 g
ciecierzyca*, woda, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Fasola biała w sosie pomidorowym BIO 360 g
fasola biała*, woda, puree pomidorowe*, cukier trzcinowy*, sól morska, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Fasola czerwona kidney w zalewie BIO 360 g / 240 g
fasola czerwona kidney BIO, woda, sól.
Fasolka szparagowa w zalewie BIO 340 g / 185 g
fasolka szparagowa*, woda, sól morska. *składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Groszek zielony w zalewie BIO 350 g / 230 g
groszek zielony*, woda, miód*, sól morska. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g
kapusta czerwona*, woda, jabłko* 7%, cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Kukurydza w zalewie BIO 340 g / 230 g
kukurydza-ziarno*, woda, sól morska, sok z cytryny*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Marchewka w zalewie BIO 340 g / 215 g
Składniki: marchew*, woda, miód*, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Pomidory suszone na słońcu w oleju BIO 180 g
Składniki: pomidory suszone na słońcu*57%, olej słonecznikowy*39%, sól, kapary*, oregano*, ocet z białego wina*. *składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych.