Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.