Pieczywo i cukiernictwo

Henglein Ciasto pinsa 300 g

Składniki: Mąka pszenna, woda, mąka ryżowa, oliwa z oliwek 2 %, mąka z ciecierzycy, gluten pszenny, skrobia pszenna, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany potasu), olej rzepakowy, alkohol etylowy, suszony zakwas pszenny, sól, drożdże, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

14,24 zł
Henglein Ciasto Na Tartę 250 G

mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, glukoza, sól spożywcza, alkohol etylowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

9,96 zł
Henglein Spód Do Pizzy W Stylu Amerykańskim 380 G

Mąka pszenna, woda, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), tłuszcz palmowy, oliwa z oliwek (2%), olej rzepakowy, drożdże, sól, alkohol etylowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat. produkt zawiera gluten.

11,39 zł
Henglein Ciasto Filo 300 G

mąka PSZENNA, woda, sól, emulgator: lecytyny (SOJA); substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: cytryniany potasu, octany sodu; środek do przetwarzania mąki (polepszacz): L-cysteina; skrobia kukurydziana.

9,96 zł
Henglein Ciasto Kruche 350 G

Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, woda, cukier, olej słonecznikowy, alkohol etylowy, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu). uwaga: olej słonecznikowy zastąpiony olejem rzepakowym.

11,39 zł
Henglein Ciasto Francuskie Light 275 G

mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

8,96 zł
Henglein Spód Do Pizzy W Stylu Włoskim 400 G

mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, oliwa z oliwek, alkohol etylowy, sól, substancje spulchniające (Difosforany, Węglany sodu), drożdże, białko PSZENNE, glukoza, mąka kukurydziana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

9,96 zł
Henglein Ciasto Francuskie Xxl 375 G

mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

9,27 zł