Ocet spirytusowy 10% kwasowości
Ocet spirytusowy 10% kwasowości
ocet spirytusowy 10% kwasowości
przecier pomidorowy(100%)
Pomidory. Otrzymano z 138g pomidorów na 100g produktu.
Pomidory, bazylia (1 %) otrzymano ze 138 g pomidorów na 100 g produktu.
Ocet spirytusowy 10% kwasowości
woda, mąka żytnia(11,6%), mąka pszenna(1,8%), sol, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Pomidory(214g na 100g produktu), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.częściowo z zagęszczonego przecieru pomidorowego. zawartość ekstraktu: nie mniej niż 7,5%.
Składniki: owoce mieszane(jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), syrop glukozowo- fruktozowy, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Owoce mieszane (jabłka, aronie, dzika róża 3,6%), syrop glukozowo- fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Ocet jabłkowy BIO 6% kwasowości
Ocet spirytusowy 10% kwasowości
Ocet spirytusowy 10% kwasowości