PODGRZYBKI BRUNATNE SUSZONE KROJONE
PODGRZYBKI BRUNATNE SUSZONE KROJONE
borowiki mrożone krojone w kostkę
Borowiki mrożone kapelusze ( boletus edulis )
Borowik cały mrożony (BOLETUS EDULIS)
Borowiki szlachetne suszone
Borowik szlachetny (boletus edulis) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól
borowiki szlachetne, woda , ocet spirytusowy, cukier, cebula , marchew, sól , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy , ziele angielskie
Borówka brusznica 50%, cukier, woda, substancja żelująca- pektyna, regulator kwasowości- kwas cytrynowy e330
Grzyby suszone, krojone kl. ii w zmiennych proporcjach: boczniaki ostrygowate (pleurotus ostreatus (jocą) p. kumrn), pieczarki dwuzarodnikowe (agaricus bisporus (j.e.lange), maślaki zwyczajne (suillus luteus (l.) roussel, borowiki szlachetne (boletus edulis bull)
Składniki: kurki mrożone drobno cięte
Kurki (cantharellus cibarius fr.) 46%, woda , ocet spirytusowy , cukier , cebula , marchew, sól , regulator kwasowości - kwas , cytrynowy , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty , liść laurowy
Kurki (pieprznik jadalny ), woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Maślaki zwyczajne , woda , ocet spirytusowy , cukier , cebula , marchew, sól , regulator kwasowości - kwas cytrynowy , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty , liść laurowy
Maślaki zwyczajne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Maślak zwyczajny (suillus luteus) 38,8 %, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, koncentrat pomidorowy, cebula, czosnek w zalewie solnej (ząbki czosnku, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy), sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Grzyby w zmiennych proporcach: maślaki suszone (suillus luteus). krojone, borowiki szlachetne suszone (boletus edulis), krojone, koźlarz czerwony (leccinum aurantlacum), krojone, podgrzybki brunatne suszone (xerocomus badius), krojone
Składniki: Mieszanka suszonych grzybów leśnych, krojonych kl.ii, borowik szlachetny (boletus edulis bull), podgrzybek brunatny (imleria badia (fr.)fr.), koźlarz babka (leccinum scabrum (bull.) gray, maślak zwyczajny (suillus luteus(l.) roussel).
Mieszanka suszonych grzybów leśnych, krojonych kl.ii, borowik szlachetny (boletus edulis bull), podgrzybek brunatny (imleria badia (fr.)fr.), koźlarz babka (leccinum scabrum (bull.) gray, maślak zwyczajny (suillus luteus(l.) roussel).
Opieńki miodowe (armillaria mellea) 46%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Podgrzybek suszony krojony (Xerocomus Badius)
Podgrzybki brunatne (imleria badia) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
podgrzybki brunatne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Podgrzybek brunatny (imleria badia) 38,8%, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, koncentrat pomidorowy, cebula, czosnek w zalewie solnej (ząbki czosnku, woda, sól, regulator kwasowości; kwas octowy, kwas cytrynowy), sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Podgrzybki suszone drobno krojone
Mleczaj rydz, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
Pieczarka dwuzarodnikowa (agarcius bisporus), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra virgin, oliwki czarne, trufla letnia 7% (tuber aestivum), aromat, sól
Żurawina, cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, koncentrat czarnej marchwi