Pomidory 60%, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Pomidory 60%, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fasola biała, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
Ananas plastry, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
Ananas, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
Sardynki 68%, sos pomidorowy (przecier pomidorowy, woda, olej słonecznikowy) 30,9%, sól 1,1%.
Sardynki 70%, olej roślinny (sojowy) 25,9%, chili 3%, sól 1,1 %
Woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 22,1 %, wątroba z kurcząt 9,3%, skóry z kurcząt 8,1%, tłuszcz wieprzowy 7%, kasza manna (z pszenicy), sól, białko sojowe, warzywa suszone (cebula, marchew, pietruszka, por), przyprawy, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka (z mleka), cukier, maltodekstryna, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt drożdżowy, błonnik grochu, substancja konserwująca e250.
ryba-tuńczyk 70,59%, olej roślinny (sojowy )28,6%, sól.
ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, cebula granulowana, kwas octowy, przyprawy), sól
ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), olej rzepakowy 29%, sól
Ryba - szprot (sprattus sprattus - smażony bez głów) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w morzu bałtyckim, strefa połowu: fao 27iiid) sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, mąka pszenna, sól, sproszkowana cebula, regulator kwasowości - kwas octowy, przyprawy)
Ryba - szprot (sprattus sprattus - smażony bez głów) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w morzu bałtyckim, strefa połowu: fao 27iiid) olej rzepakowy mąka pszenna sól
tłuszcz wieprzowy 73 %, mięso drobiowe z indyka 13 %, cebula smażona (cebula, olej roślinny palmowy, mąka pszenna (gluten), sól) 10,9 %, sól, aromaty, przyprawy, błonnik cytrusowy, skrobia modyfikowana, stabilizator E451, emulgator E471, przeciwutleniacz E316, błonnik roślinny bambusowy.
tłuszcz wieprzowy 69 %, mięso drobiowe z indyka 23 %, woda, sól, aromaty, przyprawy, błonnik cytrusowy, skrobia modyfikowana, stabilizator E451, emulgator E471, przeciwutleniacz E316, cebula smażona (cebula, olej roślinny palmowy, mąka pszenna (gluten), sól).
Ryba- śledź, olej roślinny, ocet spirytusowy, sól
Makrela 17 %, łosoś atlantycki rozdrobniony 17 %, woda, cebula, pasternak, koncentrat pomidorowy, marchew, olej rzepakowy, cukier, kasza manna, błonnik sojowy, sól, ocet spirytusowy, papryka ostra, kolendra, ekstrakt papryki, pieprz cayenne,
pomidory suszone na słońcu (56%), olej roślinny słonecznikowy, sól, pestki dyni, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Pomidory suszone na słońcu (60%), olej roślinny słonecznikowy, sól, kapary, czosnek, zioła, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Pomidory suszone na słońcu- paski (60%), olej roślinny słonecznikowy, sól, kapary, czosnek, zioła, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Zielone oliwki 47,6 %, woda, migdały 9,5%, sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
Kalamata oliwki z pestką 57,1%, woda, sól morska, ocet winny
Rafinowana oliwa z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia 1 %
Rafinowana oliwa z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia 1 %
Morele, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, przeciwutleniacz- mleczan wapnia
ekstrakt z orzecha kokosowego 83 %, woda, stabilizator - guma guar
mango puree, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
mango plastry, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Brzoskwinie 85 %, marakuja 3 % (zagęszczony sok, woda) , cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Brzoskwinie 85%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
koktajl owocowy w zmiennych proporcjach (kostki brzoskwini, kostki gruszki, kawałki ananasa, winogrona bez pestek, połówki wiśni bez pestek, woda, cukier), barwnik: erytozyna pozostała w wiśniach, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mk Filety Z Makreli W Sosie Pomidorowym 170G
brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz.
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz.
Ananas plastry, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
ananas, woda, cukier, kwas cytrynowy-regulator kwasowości.
Oliwki zielone, pasta paprykowa (11%) [ (papryka 20 % w paście), substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia], sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Oliwki zielone, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy