babka lancetowata ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
hyzop ziele suszone bio 100% **produkt rolnictwa ekologicznego
jeżówka purpurowa ziele suszone bio 100% **produkt rolnictwa ekologicznego
Karczoch stanowi cenną roślinę zielarską ze względu na:pozytywny wpływ na pracę wątroby i wytwarzanie żółcipoprawę trawienialepszą kontrolę poziomu lipidów we krwipomoc w regulacji poziomu cukru we krwiJak stosować karczoch?Napar z karczocha. W celu uzyskania naparu należy jedną płaską łyżeczkę zalać 250 ml gorącej wody o temperaturze 90 – 100°C. Parzyć przez 10 – 15 min lub krócej, aby uniknąć goryczkowego smaku w napoju.Karczoch – przeciwwskazania:osoby chore na kamicę żółciowąalergia i nadwrażliwość na karczoch SKŁADNIKI: karczoch ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
krwiściąg mniejszy ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
melisa lekarska ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
mięta ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
bylica piołun ziele suszone 100% ** produkt rolnictwa ekologicznego
pokrzywa ziele suszone bio 100% **produkt rolnictwa ekologicznego
poziomka liść suszony bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
przywrotnik ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
różeniec kłącze suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
serdecznik pospolity ziele suszone bio 100%** produkt rolnictwa ekologicznego
szałwia ziele suszone bio 100% **produkt rolnictwa ekologicznego
tymianek ziele suszone bio 100%**produkt rolnictwa ekologicznego