Mleko i śmietanka z mleka koziego, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
mleko kozie pasteryzowane , śmietanka pasteryzowana z mleka koziego , sól, bakterie kwasu mlekowego , podpuszczka.
MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA pasteryzowana, sól (2,5%), kultury mleczarskie, pleśń gatunku Penicillium roqueforti, substancja konserwująca: natamycyna.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, sól (2,5%), kultury mleczarskie, pleśń gatunku Penicillium roqueforti
mleko pasteryzowane, regulator kwasowości E575, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, regulator kwasowości E575, sól morska, zioła 0,24% (bazylia, majeranek, oregano), podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane (80%), śmietanka (18%), sól,kultury mleczarskie. Lista przypraw posypki (w zmiennych proporcjach): papryka czerwona, mieszanka 4 przypraw (pieprz bialy, pieprz czarny, ziele angielskie, pieprz zielony), bazylia, tymianek, szczypiorek.
mleko pasteryzowane (80%), śmietanka (18%), sól, kultury mleczarskie. Lista przypraw i aromatów posypki (w zmiennych proporcjach): papryka czerwona, cebula, oregano, zielone oliwki, bazylia, czosnek, pomidor, pietruszka, pieprz, ekstrakt z przyprawy korzennej, aromaty.
ser twarogowy, pasta borowikowa 5% (woda, borowiki 20%, aromat naturalny, cebula, czarny pieprz), sól
Ser twarogowy, cebula szalotka 1,5%, zioła i przyprawy, sól, naturalny aromat cebulowy
Mleko pasteryzowane i śmietanka pasteryzowana (pochodzenie: francja), aromat naturalny (zawiera: mleko łącznie z laktozą, orzechy), sól, kultury mleczarskie; posypki (w zmiennych proporcjach): migdały orzechy laskowe, orzechy włoskie;
ser twarogowy, pasta łososiowa 5% (woda, naturalny aromat, suszony łosoś 6%, koper 2%, ekstrakt z papryki), sól
ser twarogowy, pasta orzechowa 7% (woda, orzechy 43%: orzechy laskowe, orzechy włoskie, migdały, cukier, aromat naturalny), sól
ser twarogowy, pasta pomidorowa 8% (woda, suszone pomidory18%, sól, sok cytrynowy), sól
ser twarogowy, zioła i przyprawy (1%), sól, naturalny aromat
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku penicillium candidum i geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, borowik i maślak (łączna zawartość 0,7%), aromat, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, prażone pestki dyni (3,2%), sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, zielony pieprz (1,2%), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
MLEKO pasteryzowane, sól, zioła prowansalskie (0,35%), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Mleko kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: holandia), sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko kozie pasteryzowane (pochodzenie:ue), śmietanka pasteryzowana z mleka koziego (pochodzenie ue), sól.
Mleko kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: holandia), sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko kozie pasteryzowane (pochodzenie:ue), śmietanka pasteryzowana z mleka koziego (pochodzenie ue), sól, szczypiorek (0,4%)
Mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku penicillium candidum i geotrichum candidum. sos żurawinowy w saszetce. żurawina (40%), cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromaty, substancja żelująca: pektyna, koncentrat soku cytrynowego, ekstrakt z czarnej marchwi