mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko; brzoskwinie-8,1%; cukier, marakuja - sok 0,9%; skrobia; stabilizator: pektyny; aromat; barwnik: karoteny; żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, truskawki-9%, cukier, skrobia, stabilzator, pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat: żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko ,żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, brzoskwinie-8,1%, cukier, mleko w proszku , marakują 0,9%(sok z soku zagęszczonego), skrobia, stabilizator:pektyna,aromat,barwnik:karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,truskawki -9%, cukier, skrobia;stabilizator-pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, owoce - 9% (owoce leśne: jeżyny, truskawki, jagody, maliny), cukier , skrobia, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, stabilizator: pektyny, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, enzym laktaza
sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
Ziarno twarogowe, śmietanka pasteryzowana, sól
ser twarogowy(mleko,kultury bakterii fermentacji mlekowej,enzym:laktaza),wsad waniliowy (cukier,skrobia modyfikowna kukurydziana,naturalny aromat waniliowy, substancja zagęszczająca:guma guar,laska wanilii 0,02%)
Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
mleko,żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:ziarno twarogowe, śmietanka pasteryzowana, sól
Składniki: ziarna twarogowe, śmietanka pasteryzowana, sól.
śmietanka, żywe kultury bakterii
Mleko krowie pasteryzowane 2%
Składniki: MLEKO KROWIE PASTERYZOWANE 3,2%
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen.
standaryzowane mleko pełne, enzym laktaza
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
mleko, sól, regulator kwasowości E575
mleko, sól,regulator kwasowości E575
mleko, sól, regulator kwasowości E575
mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości E 575
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% (papryka, ocet, cukier, sól, stabilizator E 509, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone.
ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda, 5,6% chrzan tarty, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny – bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, sól, 0,2% koperek suszony.
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Ser (mleko, sól, kultury bakterii)
mleko, sól, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
mleko bez gmo, bez laktozy
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
mleko, sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobilogiczna, zalewy:woda,sól
Mleko pasteryzowane, sól, kozieradka 1%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, kminek 0,5%, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pomidory suszone 0,83%; stabilizator - chlorek wapnia; bazylia 0,08%; kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pieprz 0,33%; papryka chili suszona 0,17%; papryka czerwona suszona 0,17%; stabilizator - chlorek wapnia; kultury bakterii
mleko bez gmo, bez laktozy
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum