Mleko, białka mleka (z mleka krowiego)
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
standaryzowane mleko pełne, enzym laktaza
mleko bez gmo, bez laktozy
ŚMIETANA Z MLEKA KROWIEGO PODDANA PASTERYZACJI
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego
śmietanka pasteryzowana,regulator kwasowości:kwas cytrynowy
Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Mleko,truskawki -9%, cukier, skrobia;stabilizator-pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, truskawki-9%, cukier, skrobia, stabilzator, pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat: żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, owoce - 9% (owoce leśne: jeżyny, truskawki, jagody, maliny), cukier , skrobia, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, stabilizator: pektyny, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko,żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, brzoskwinie-8,1%, cukier, mleko w proszku , marakują 0,9%(sok z soku zagęszczonego), skrobia, stabilizator:pektyna,aromat,barwnik:karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko; brzoskwinie-8,1%; cukier, marakuja - sok 0,9%; skrobia; stabilizator: pektyny; aromat; barwnik: karoteny; żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko,mleko w proszku,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% (papryka, ocet, cukier, sól, stabilizator E 509, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone.
ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda, 5,6% chrzan tarty, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny – bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, sól, 0,2% koperek suszony.
SER CHEDDAR 52%,SER 16%,MASŁO,MLEKO ODTŁ. W PROSZKU,SOLE EMULGUJĄCE (E331,E339,E452),BIAŁKA MLEKA,SÓL,BARWNIKI:EKSTRAT Z PAPRYKI I KAROTENY,SUBSTANCJA PRZECIWZBRYLAJĄCA:LECYTYNA SŁONECZNIKOWA
sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum