Maluta Śmietana 12% 200G Bez Laktozy
Składniki:Śmietanka pasteryzowana , enzym : laktaza , bakterie fermentacji mlekowej, w tym Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Maluta Ser Moja Gouda 45 % Tł Bez Barwników I Konserwantów około 0,6 Kg
Składniki:Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka.
Maluta Jogurt Śmietankowy 9% Tł. 220G
Składniki: Śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus
Maluta Jogurt Naturalny Wysokobiałkowy 0% Tłuszczu B/Laktozy 180g
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Maluta Ayran Przysmak Turecki 250G
Składniki: Mleko pasteryzowane, woda, sól, kultury bakterii jogurtowych