Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), białka mleka, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
śmietanka pasteryzowana, olej roślinny rzepakowy, kultury bakterii mlekowych,
mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko (ekologiczne) pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (mango 5,5% , przecier marakui z zagęszczonego przecieru 2,5%), cukier, aromaty naturalne, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, jagoda 8% (w tym przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, cukier, zagęszczony sok z cytryny, aromat naturalny, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, ananas 6,9%, cukier, krem kokosowy 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (nektarynka 5,5%, przecier maliny 2,5%), cukier, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, wiśnia 8%, cukier, naturalny aromat, koncentrat z czarnej marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Śmietankowy: śmietanka, ser twarogowy, żelatyna, białka mleka, sól, regulator kwasowości : kwas cytrynowy.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus )
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii mlekowych
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier z malin 5,2%, sok z granatu 2,8%), cukier 4,7%, naturalne aromaty, koncentrat soku z czarnej marchwi.
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier mango 5%, przecier marakuja 3%), cukier 4,5%, naturalne aromaty
twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, sól
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), zioła 1% (czosnek, cebula, szczypior, bazylia, oregano), sól, białka mleka, aromat naturalny.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) ,łosoś wędzony 3%, białka mleka , sól, aromat naturalny , substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jagodowy (cukier, jagoda 8%, aromat naturalny, koncentrat soku z cytryny), sól
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad malinowy z żurawiną (cukier, malina 4%, żurawina 4%, aromaty naturalne, koncentrat soku z cytryny), sól.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad ananasowy (cukier, ananas 8%, aromat, barwniki: ekstrakt z papryki, kurkumina), sól.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad brzoskwiniowy( cukier, brzoskwinia 9%, aromaty, barwnik: ekstrakt z papryki), sól.
Składniki: twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, wsad truskawkowy( truskawka 8%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromaty naturalne, barwnik: ekstrakt z papryki) , sól, białka mleka.
Twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jabłko z cynamonem (jabłko 8% w serku, cukier, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat jabłkowy z innymi naturalnymi aromatami, cynamon 0,02% w serku ), sól
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), łosoś wędzony 3 %, sól, białka mleka, aromat naturalny.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), pieprz 0,7%, sól, białka mleka, aromat naturalny
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), mieszanka szczypiorku z cebulką 1,9% sól, białka mleka.
serek śmietankowy, sól, substancja zagęszczająca - mączka chleba świętojańskiego.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana),sól, cebula, czosnek, zioła 0,1%, aromaty naturalne.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), pomidory suszone na słońcu 3%, sól, białka mleka.