Serek śmietankowy, białka mleka, sól
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
Składniki: mleko, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada (0,25%), aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada w proszku 0,25%, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, maślanka naturalna, wsad owocowy truskawka, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
mleko, maślanka naturalna, wsad stracciatella, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, maślanka naturalna, wsad wieloowocowy z owocami leśnymi, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Składniki: mleko pasteryzowane, maślanka naturalna, wsad owocowy brzoskwiniowy, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, substancje stabilizujące, kwas cytrynowy
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, skrobia kukurydziana
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, substancja przeciwzbrylająca celuloza
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca - lizozym, baewnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik, aromat
mleko, żywe kultury bakterii mlekowych