mleko, wsad truskawkowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, jagody 2,1%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, barwnik: antocyjany; koncentrat aronii, koncentrat jabłkowy, aromat, kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad brzoskwiniowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, wiśnie 3,7%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, koncentrat soku z czarnej marchwi, kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, substancje stabilizujące, kwas cytrynowy
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
Mleko, żywe kultury bakterii kerfirowych
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku 3%, naturalny aromat cytryny z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, żywe kultury bakterii
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Składniki: śmietana, karmelizowana cebulka 3%, ser cheddar 1,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; sól, cukier, ocet spirytusowy, cebula prażona, cebula pieczona, aromat naturalny, kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada w proszku 0,25%, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakteriikefirowych, laktoza z mleka
Mleko, maslanka, wsad owocowy truskawka (cukier, truskawki 2,45% w maslance, skrobia kukurydziana, owocowo roslinne koncentraty: koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi; naturalny aromat, substancja zageszczajaca: pektyny; zageszczony sok cytrynowy); cukier, serwatka w proszku, skrobia modykowana, stabilizator: pektyny; zywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, wsad owocowy ananas - kokos (cukier, sok ananasowy 2,8 %, skrobia kokosowy, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada (0,25%), aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy, białka mleka, chrzan, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne, sól
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
serek śmietankowy, białka mleka, sól, łosoś wędzony 7%, koperek 0,2%
Serek śmietankowy, białka mleka, sól, zielone oliwki 12%
Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zageszczonego 2,4% w jogurcie, pomarancze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy wisnia (wisnie 2,8% w jogurcie, wisnia – sok (z soku zageszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy zurawina (cukier, zurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, cukier, truskawki 4,8%, koncentrat z marchwi i soku z marchwi, naturalny aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
serek śmietankowy, kurki 5%, pieczarki, białka mleka, sól, ekstrakt grzybowy, cebula, pietruszka, aromat, czosnek, przyprawy,
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
mleko, cukier, karmel solony 1,4%, aromat, sól, syrop ze skarmelizowanego cukru, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, maliny 2,8%; granat 0,2% z zagęszczonego soku, aromat, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, truskawka 1,5%, kiwi 1,5%, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, ogórek 2,4%, koper 2,2%, burak ćwikłowy 0,8%, czosnek, szczypior, sól, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, substancje zagęszczające: pektyny, pieprz, aromat, ocet winny, zagęszczony sok cytrynowy, kultury bakterii mlekowych
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007