mleko, śmietanka, kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, mango 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, jabłka i cytryny, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, truskawki 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne 2% (papryka, cebula, pieprz cayene, kumin, pieprz czarny, czosnek, natka pietruszki, sól, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, sól
serek śmietankowy, chrzan, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
Serek śmietankowy, łosoś alantycki wędzony 7%, białka mleka, sol, koperek suszony 0,2%.
Serek śmietankowy, koncentrat soku z buraków 4,5%, pasta chrzanowa (chrzan, olej rzepakowy, sól), 3,7% białka mleka, skrobia cebula suszona w proszku, czosnek suszony w proszku ,sól, cukier, koncentrat soku z cytryny, pieprz biały.
maślanka naturalna pasteryzowana, mleko pasteryzowane, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych
Mleko, kultury bakterii mlekowych
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy, papaja, cukier trzcinowy, białka mleka, sól, nasiona konopi siewnej (Cannabis Sativa) 0,6%, curry, przyprawy, czarnuszka 0,24%
Serek śmietankowy, czerwona papryka grillowana 4,3%, białka mleka, przecier z czerwonej papryki 1,6%, cukier trzcinowy, pasta pomidorowa 1,3%, cukinia grillowana 1,2%, sól, przyprawy, ocet spirytusowy, pomidory suszone, czosnek przetarty, syrop ze skarmelizowanego cukru.
serek śmietankowy, przecier z czerwonej papryki 3,8%, czerwona papryka grillowana 2,4%, białka mleka pasta pomidorowa 1,3%, cukier trzcinowy, przyprawy, sól, nasiona konopi siennej 0,6%, miód, ocet spirytusowy, syrop ze skarmelizowanego cukru, suszone pomidory, czosnek przetarty, naturalny aromat
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, skrobia kukurydziana
Ser Gouda (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato), skrobia kukurydziana (zapobiega sklejaniu się wiór)
Mleko, żywe kultury bakterii kefirowych
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen
mleko, maślanka naturalna, wsad wieloowocowy z owocami leśnymi, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, maślanka naturalna, wsad owocowy truskawka, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, maślanka naturalna, wsad stracciatella, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik, aromat
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik annato, aromat.
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Mleko odtłuszczone, białka mleka
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato