mleko, kultury bakterii mlekowych
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Mleko, kultury bakterii mlekowych
maślanka naturalna pasteryzowana, mleko pasteryzowane, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne 2% (papryka, cebula, pieprz cayene, kumin, pieprz czarny, czosnek, natka pietruszki, sól, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, sól
serek śmietankowy, chrzan, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
Serek śmietankowy, łosoś alantycki wędzony 7%, białka mleka, sol, koperek suszony 0,2%.
Serek śmietankowy, koncentrat soku z buraków 4,5%, pasta chrzanowa (chrzan, olej rzepakowy, sól), 3,7% białka mleka, skrobia cebula suszona w proszku, czosnek suszony w proszku ,sól, cukier, koncentrat soku z cytryny, pieprz biały.
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, mango 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, jabłka i cytryny, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, truskawki 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko, śmietanka, kultury bakterii jogurtowych
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
mleko, ogórek 2,4%, koper 2,2%, burak ćwikłowy 0,8%, czosnek, szczypior, sól, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, substancje zagęszczające: pektyny, pieprz, aromat, ocet winny, zagęszczony sok cytrynowy, kultury bakterii mlekowych
mleko, cukier, karmel solony 1,4%, aromat, sól, syrop ze skarmelizowanego cukru, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, maliny 2,8%; granat 0,2% z zagęszczonego soku, aromat, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, truskawka 1,5%, kiwi 1,5%, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy, białka mleka, chrzan, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne, sól
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
serek śmietankowy, białka mleka, sól, łosoś wędzony 7%, koperek 0,2%
Serek śmietankowy, białka mleka, sól, zielone oliwki 12%
Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zageszczonego 2,4% w jogurcie, pomarancze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy wisnia (wisnie 2,8% w jogurcie, wisnia – sok (z soku zageszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy zurawina (cukier, zurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, cukier, truskawki 4,8%, koncentrat z marchwi i soku z marchwi, naturalny aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
serek śmietankowy, kurki 5%, pieczarki, białka mleka, sól, ekstrakt grzybowy, cebula, pietruszka, aromat, czosnek, przyprawy,
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych