Pasta z ziaren fasoli z cebulą i jabłkiem.
Składniki: Fasola biała - 46% (fasola biała ziarna -39%, woda, sól), woda, olej rzepakowy, seler marynowany (seler, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula -5,5%, cebula smażona suszona -5% (cebula suszona -4,6%, olej słonecznikowy), zagęszczony sok jabłkowy, jabłko suszone -1,1%, sól, pieprz czarny, cebula suszona -0,3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Zawartość netto: 180 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 260 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 180 g