Boczek Wieprzowy Bez Żeber Bez Skóry Bez Tłuszczu, (Mp) Około 0,5 Kg

Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Element odcięty wraz z dolnymi żebrami (od piątego do ostatniego) oraz z chrząstkami żebrowymi. Linie cięć przebiegają: od góry w połowie długości wszystkich żeber, od przodu po linii cięcia łopatki i pachwiny, od tyłu po linii odcięcia pasa tłuszczu łączącego boczek z pachwiną. Boczek bez żeber i kości mostka, bez skóry i tłuszczu do pierwszego przerostu mięśniowego.
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 39,84 zł / kg
  • 1 kg ( 19,92 zł za 0.50 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: MIĘSO WIEPRZOWE

Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: PolskaGatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa: E
Kości: Trybowane/filet
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj elementu: Boczek
Skóra: Bez skóry
"Waga szacunkowa: 0,4 - 0,6 kg"
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g