Dorsz Czarny Filet Bez Skóry około (300-700G)

Dorsz Czarny bez głowy, poddany patroszeniu, przecięty na pół wzdłuż linii kręgosłupa, z usuniętymi płetwami, żebrami i kręgosłupem, odskórzony. Rozmrażany.

Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 43,46 zł / kg
  • 1 kg ( 30,42 zł za 0.70 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: dorsz czarny filet bez skóry

Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Unia Europejska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 2 °C

Część ryby: część środkowa
Filetowanie: filety
Metoda produkcji: złowione w morzu
"Obszar połowu (fao): podobszar: wody islandii i wysp owczych (podobszar v), północno-zachodnia część oceanu atlantyckiego"
Produkt zmiennowagowy: tak
Skóra: bez skóry
Sposób przetworzenia: świeże
Stopień obrania: bez skóry
Stopień rozdrobnienia: filet
Waga szacunkowa: 300 - 700 g

Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g