Golonka Z Indyka, Mięsne Specjały Tacka Mała Map około 0,8 Kg

Golonka z kością i ze skórą z podudzia indyczego schłodzona. Mięsień podudzia powinien być dobrze ukształtowany i umięśniony. Element uzyskany z tuszki indyczej poprzez odcięcie od części przylegającej do uda oraz odcięciu na wysokości ok. 4-5 cm końcówki stawu skokowego.
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 20,15 zł / kg
  • 1 kg ( 16,12 zł za 0.80 kg )
  • kg
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: mięso indycze

Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 4 °C

Gatunek drobiu: Indyk
Klasa: A
Kości: Z kośćmi
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 32 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy: Tak
Skóra: Ze skórą
Sposób konserwacji: Chłodzone
Stopień rozdrobnienia: W całości
"Waga szacunkowa: 0,7 - 0,9 kg"

Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g